Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu ja wykopuję Ismeny w październiku a sadzę w połowie maja .gorzata76 pisze:Geniu, ale ty cebule Ismeny wyciągasz jesienią? Bo ja na opakowaniu producenta czytałam, żeby nie wyciągać, ale inni podobno wykopują...![]()
Czy ona się "rozmnaża"?
A cebulki się dzielą więc co roku jest coraz więcej .Tylko w tym roku chyba jest za mokro i chyba będą gniły to zamiast być więcej to będzie mniej albo wcale .
Genia
- e-genia

Witaj Zeniu Aż mi Cię żal przejrzeć tyle stron.Cieszę się że Ci się u mnie podobaZenia pisze:Witaj Geniu. Dawno mnie u ciebie nie było, ale dziś nadrobiłam wszystko. Jak zawsze pięknie wszystko kwitnie. Piękna kolekcja lili, liliowców. Zachwyciły mnie żurawki. Myślę czego tu nie ma?. Ale jest wszystko i to pięknie kwitnące.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i się nie zawiodłam.
Cała seria liliowców.
Aż się oczy śmieją do tych wszystkich cudeniek.
Oj mamy co wymieniać Geniu, mamy.
Oby nam tylko zdropwo i bujnie rosły.
Cała seria liliowców.
Aż się oczy śmieją do tych wszystkich cudeniek.
Oj mamy co wymieniać Geniu, mamy.
Oby nam tylko zdropwo i bujnie rosły.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
x-d-a
- e-genia

Masz rację Dalu jedź i kupuj .
Sama bym się przejechała, gdzieś w pobliżu mnie też jest dziś i jutro taki kiermasz ale nie pojechałam i nie pojadę bo znowu nakupuje dużo a w przyszłym roku okaże się jak zakwitnie reszta liliowców że już takie mam. Marzę o liliowcu białym z fioletowym oczkiem i fioletową falbanką. No pewnie nie czysto biały bo takich chyba nie ma raczej kremowy.
Gdzieś u Kogoś na forum taki widziałam i to chyba z cebul p.l
Jak dostaniesz za przystępną cenę to kup
Sama bym się przejechała, gdzieś w pobliżu mnie też jest dziś i jutro taki kiermasz ale nie pojechałam i nie pojadę bo znowu nakupuje dużo a w przyszłym roku okaże się jak zakwitnie reszta liliowców że już takie mam. Marzę o liliowcu białym z fioletowym oczkiem i fioletową falbanką. No pewnie nie czysto biały bo takich chyba nie ma raczej kremowy.
Gdzieś u Kogoś na forum taki widziałam i to chyba z cebul p.l
Jak dostaniesz za przystępną cenę to kup
-
x-d-a