Asiu dokładnie.....no to masz super chociaż ja na swoich Teściów i rodziców nie narzekam wręcz przeciwnie jest wszystko dobrze i się dogadujemy...do Teściów mamy bliziutko więc widujemy się codziennie a do rodziców mamy niestety trochę dalej
Roślinki Ani cz.3
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Edytko na mojej też nie opadają to chyba jednak nic jej nie będzie.....zobaczymy jak to dalej z nią będzie
Asiu dokładnie.....no to masz super chociaż ja na swoich Teściów i rodziców nie narzekam wręcz przeciwnie jest wszystko dobrze i się dogadujemy...do Teściów mamy bliziutko więc widujemy się codziennie a do rodziców mamy niestety trochę dalej
Aniu ładnie rośnie szeflerka
j a na swoich rodziców też nie narzekam, tylko w pewnym momencie zatęskniliśmy za swobodą - bo mamy do dyspozycji jedynie włąsnym pokój, reszta jest wspólna
a ja bym po prostu chciała mieć własne brudy we własnym zlewie , choćby najmniejszym
i dlatego powzięliśmy decyzję o własnym maleńkim m ,
j a na swoich rodziców też nie narzekam, tylko w pewnym momencie zatęskniliśmy za swobodą - bo mamy do dyspozycji jedynie włąsnym pokój, reszta jest wspólna
a ja bym po prostu chciała mieć własne brudy we własnym zlewie , choćby najmniejszym
i dlatego powzięliśmy decyzję o własnym maleńkim m ,
- Andziax007

- Kontakt:
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
No to ja mam tak jak Asia, poddasze 2 pokojowe z kuchnią, łazienką i strychem i nikt mi sie tam nie wchrzania, bo specjalnie mamy osobne drzwi wejściowe ;)
Jednak mój M cały czas chce się wybudować pod Starogardem gdańskim, mamy tam 2 działki, razem jakieś 1000m2.
Tylko jest mały problem, ja nie wiem, czy odnalazłabym się na takim odludziu
Jednak mój M cały czas chce się wybudować pod Starogardem gdańskim, mamy tam 2 działki, razem jakieś 1000m2.
Tylko jest mały problem, ja nie wiem, czy odnalazłabym się na takim odludziu
- Andziax007

- Kontakt:
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Popieram!asiula13 pisze:Haim na odludziu.... fajnie jest się do kogoś odezwać ale ja czuła bym się na takich hektarach jak ryba w wodzie![]()
My tez mieszkamy z rodzicami w jednym domu, zajmujemy piętro, własna kuchnia, łazienka i dwa pokoje (i dwa balkony co mnie bardzo cieszy ;) ), wiec jak osobne mieszkanie. Ale taki domeczek z dala od zgiełku nasz własny mi się również marzy
Aniu, pelargonie śliczne!
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Andziax007

- Kontakt:
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Może macie rację, ale Wy, dziewczyny patrzycie pod kątem ogrodniczym ;)
Tu popieram całkowicie.
Ja natomiast sugeruję się tym, że najbliższe przedszkole, szkoła, a nawet sklep spożywczy i przychodnia są dopiero w Starogardzie, czyli jakieś ok 10km.
Tam dopiero ludzie zaczynają się budować a jeszcze są plany postawienia elektrowni wiatrowej prawie naprzeciw naszych działek
Aniu mój mąż chce się budować, bo na kolejne dziecko, to 2 pokoje to troszkę mało
Poza tym Mój Patryk prowadzi ze swoim tatą firmę, niedługo ma ją przejąć i chciałby wybudować biuro od razu przy domu...
A ja tu kombinuję jak tu zmienić pracę, żeby być jak najwięcej z moim synkiem, bo nie chciałabym tak jak niektóre moje koleżanki robić karierę zawodową a rodzinę trącić na bok.
Może jestem troche staroświecka, ale cóż... ;)
Tu popieram całkowicie.
Ja natomiast sugeruję się tym, że najbliższe przedszkole, szkoła, a nawet sklep spożywczy i przychodnia są dopiero w Starogardzie, czyli jakieś ok 10km.
Tam dopiero ludzie zaczynają się budować a jeszcze są plany postawienia elektrowni wiatrowej prawie naprzeciw naszych działek
Aniu mój mąż chce się budować, bo na kolejne dziecko, to 2 pokoje to troszkę mało
Poza tym Mój Patryk prowadzi ze swoim tatą firmę, niedługo ma ją przejąć i chciałby wybudować biuro od razu przy domu...
A ja tu kombinuję jak tu zmienić pracę, żeby być jak najwięcej z moim synkiem, bo nie chciałabym tak jak niektóre moje koleżanki robić karierę zawodową a rodzinę trącić na bok.
Może jestem troche staroświecka, ale cóż... ;)
- Andziax007

- Kontakt:
No tak Asiu trzeba brać wszystko pod uwagę żeby nie jeździć nigdzie daleko i to aż 10km 
Ja ogólnie to mieszkam na obrzeżach małego miasteczka i na szczęście mam wszędzie blisko
Dziewczyny dzisiaj normalnie zaszalałam i zamówiłam kilka roślinek ale jakie to nie powiem dowiecie się jak mi przyjdą.....zamówiłam jedną roślinkę którą pierwszy raz widziałam na oczy i nawet jeszcze o niej nie słyszałam....tylko mam nadzieję że M się na mnie nie będzie gniewać
Ja ogólnie to mieszkam na obrzeżach małego miasteczka i na szczęście mam wszędzie blisko
Dziewczyny dzisiaj normalnie zaszalałam i zamówiłam kilka roślinek ale jakie to nie powiem dowiecie się jak mi przyjdą.....zamówiłam jedną roślinkę którą pierwszy raz widziałam na oczy i nawet jeszcze o niej nie słyszałam....tylko mam nadzieję że M się na mnie nie będzie gniewać
uśmiałam sięAndziax007 pisze:No tak Asiu trzeba brać wszystko pod uwagę żeby nie jeździć nigdzie daleko i to aż 10km![]()
10 km to dużo ?? dla mnie to spacer w tej chwili - "normalką " jest dla mnie dojeżdżanie 4o km na obrzeża stolicy - bo taką mam mniej więcej odległość, a znam takich co robią dziennie ok 200 w obie strony
a 15km mam teraz do przedszkola, lekarza itd - z tego też powodu postanowiliśmy się przeprowadzić.
ale człowiek podobno do wszytskiego może się przyzwyczaić
ANIu w każdym razie czekam z niecierpliwością na nowości
- Andziax007

- Kontakt:
Asiu jeśli M nie wygoni mnie od kompa to zajrzę do Ciebie a jak nie to dopiero jutro
Madziu ja wcześniej jak mieszkałam z rodzicami to tylko do sklepu miałam blisko a tak to do szkoły czy gdzieś jechać to był autobus albo pociąg ale też na stację chodziło się 4m także mniej więcej wiem co to znaczy ale teraz jest mi o wiele lepiej bo mam wszędzie blisko
Nowości zapewne będą po niedzieli....choć ja już się nie mogę doczekać 
Madziu ja wcześniej jak mieszkałam z rodzicami to tylko do sklepu miałam blisko a tak to do szkoły czy gdzieś jechać to był autobus albo pociąg ale też na stację chodziło się 4m także mniej więcej wiem co to znaczy ale teraz jest mi o wiele lepiej bo mam wszędzie blisko
- asiula13
- 1000p

- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasia.N to tak jak ja z tym totkiem
mimo że nie wygrywam to jestem szczęśliwa - bo gdyby mi się w głowie od tego pokręciło to wolę nie trafiać
tej 6
Asiu - ja nie patrzę pod kątem ogrodu - podwórko domu rodzinnego mojego Rafiego ma ok 1ha i dookoła pola ok 3ha - i gdy tam jestem to stwierdzam, że tam to się można swobodnie czuć
co do odległości od miasta czy centrum - wolę sobie dojechać gdziekolwiek niż zrezygnować z moich lasów, pól, łąk i podwórka.
nigdy do każdego miejsca nie będzie równie blisko - no ale każdy ma swoje wymagania

mimo że nie wygrywam to jestem szczęśliwa - bo gdyby mi się w głowie od tego pokręciło to wolę nie trafiać
Asiu - ja nie patrzę pod kątem ogrodu - podwórko domu rodzinnego mojego Rafiego ma ok 1ha i dookoła pola ok 3ha - i gdy tam jestem to stwierdzam, że tam to się można swobodnie czuć
co do odległości od miasta czy centrum - wolę sobie dojechać gdziekolwiek niż zrezygnować z moich lasów, pól, łąk i podwórka.
nigdy do każdego miejsca nie będzie równie blisko - no ale każdy ma swoje wymagania