,  jest  też  niższa  .
 ,  jest  też  niższa  .Na działce ewkapaw-2009
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Te  dwie  pysznogłówki  kupiłam  w  ubiegłym  roku  . Jedna  jest  różowa    i  ma  trochę  inne  kwiatki    ,  jest  też  niższa  .
 ,  jest  też  niższa  .

,  jest  też  niższa  .
 ,  jest  też  niższa  .Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu. Piękne lilie. Wiem już, że jesienią muszę kupić znowu trochę cebul. Ty je trzymasz cały czas w doniczkach   

Czemu ja jeszcze nie mam pysznogłówki. Pamiętam kiedyś je nazywano "górnikami", gdyż kwiaty przypominają piuropusze górnicze.
  Czemu ja jeszcze nie mam pysznogłówki. Pamiętam kiedyś je nazywano "górnikami", gdyż kwiaty przypominają piuropusze górnicze.

Czemu ja jeszcze nie mam pysznogłówki. Pamiętam kiedyś je nazywano "górnikami", gdyż kwiaty przypominają piuropusze górnicze.Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki

Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ewkapaw
Krysiu  ja  wiosną  kupiłam sporo  lilii  i  część  posadziłam   w  doniczki  ,  żeby  z  nimi  wędrować   w  puste  miejsca .  Myślę  jednak , że  jesienią  je  wkopię   do  ziemi ,  a  wiosną  będę  musiała  kupić  nowe   cebulki   do  doniczek    -  każdy  pretekst  jest  dobry  ,  żeby  samą  siebie  przed  sobą  wytłumaczyć
   -  każdy  pretekst  jest  dobry  ,  żeby  samą  siebie  przed  sobą  wytłumaczyć    

Grażynko na pewno będę o nim pisała , bo sama jestem ciekawa jak będzie rósł i kwitł . Obok mam jeszcze Jana PawłaII , ale jeszcze nie kwitnie , ale małe pąki już ma .

-  każdy  pretekst  jest  dobry  ,  żeby  samą  siebie  przed  sobą  wytłumaczyć
 Grażynko na pewno będę o nim pisała , bo sama jestem ciekawa jak będzie rósł i kwitł . Obok mam jeszcze Jana PawłaII , ale jeszcze nie kwitnie , ale małe pąki już ma .
Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- ewkapaw
Wczorajszy   nowy  liliowiec    

Clematis ma już dwa kwiatki 

Mój Chopin mnie zauroczył . Jest to naprawdę cudowna róża 

Clematis ma już dwa kwiatki

Mój Chopin mnie zauroczył . Jest to naprawdę cudowna róża

Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- ewkapaw
Jadziu   róża  Chopin  rośnie  u  mnie   od   jesieni  2008r .  Pięknie  powypuszczała   nowe  odrosty  i  ma  dużo  pąków  . U   mnie  teraz  ma  może  z  60cm  . Z  tego  co  czytałam  nie  jest  wielka   ,  a  jak  wypuści  zawysokie  pędy  , zawsze  można  obciąć  .

Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków