Marylo, masz przepiękny ogród i tyle przestrzeni...
Przestrzeń to jest to czego brakuje u mnie w ogródku.
Z przyjemnością oglądam Twoje kompozycje, rabaty i poszczególne rośliny. Lilie i róże wymiatają
Będę tu częściej zaglądać
Witaj, Marylo! Masz bardzo ładny ogród z przemyslanymi kompozycjami. Przeglądając zdjęcia widze , że nowe złożenia wplataja sie w starsze co daje niezły efekt końcowy! Wszystko sie ładnie komponuje a falowane rabaty naprawdę robią wrażenie.
Marylko , ale masz piekne tunbergie Moje jakoś nie chcą rosnąć Co prawda mają po jednym kwiatuszku, ale są maleńkie - jedne 10 cm, drugie zaczynają się piąć.....Chyba jakaś ziemia dla nich niedobra
Marylko, plączę sie i plączę po Twoim ogródku, mam nadzieję, że nie zadepczę ;-) - po prostu nie wiem, od czego zacząć, dla mnie - ideał i niesamowita inspiracja.
Tunbergię miałam ze dwa lata pod rząd, ale jakos tak nie miałam na nia pomysłu - a u Ciebie taka piękna kompozycja! A tytoń tak obficie kwitnie, u mnie dopiero zaczyna.
I frezje Ci sie udały przepięknie!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka
Jola,tunbergie mam po raz drugi ,pierwszy raz to niewypał,zero kwiatów ,dziwne liście,ale w tym roku długo się zbierały i w końcu wystrzeliły i pną się do góry i na boki...
Stokrotka,a plącz się plącz ile zechcesz,na pewno niczego nie zadepczesz... Ciesze się,ze podoba Ci się u mnie ,zapraszam ponownie...
maryla73ab pisze:Jola,tunbergie mam po raz drugi ,pierwszy raz to niewypał,zero kwiatów ,dziwne liście,ale w tym roku długo się zbierały i w końcu wystrzeliły i pną się do góry i na boki...
To wynika z tego, że to jakaś humorzasta ta roślinka :P
witam ...oj jak dlugo mnie tu nie bylo, a tu tak kwitnaco i kolorowo..pieknie ...pospaceruje jeszcze troszke przepraszam za bledy ale klawiatura szwankuje ...zmienilo sie u ciebie