A co do Panów to mój chyba się zapatrzył na ciotkę, która wszystko robi sama - nawet drzewo na opał sama w lesie szykuje
Wspomnienie Lata cz.2
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu ja również myślę, że Twoje fiołaski jeszcze zakwitną - nie smutaj się
A co do Panów to mój chyba się zapatrzył na ciotkę, która wszystko robi sama - nawet drzewo na opał sama w lesie szykuje
A jak mu kiedyś w nerwach powiedziałm, że jest ciapa nie chłop to się tylko uśmiał
Oj muszę ja się za Niego wziąść 
- basga
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jaki temat ciekawy...u mnie właśnie leje i wyjść nie mogę...a planowałam iść na łowy...
Co do przekwitłego fiołaska to mój już dawno przekwitł a kupowałam póżniej od Madzi...
Teraz to tylko 4 mi kwitną ale inne mają maciupkie pączuszki.Akurat jak wrócą na swoje miejsce po remoncie to może odwdzięczą się kwiatkami.
Co do przekwitłego fiołaska to mój już dawno przekwitł a kupowałam póżniej od Madzi...
- 2iza
- 1000p

- Od: 15 mar 2009, o 13:27
treissi Ja to ogólnie w ciąży miałam za dużo energii i wymyślałam różne dziwne sposoby na zajęcie sobie jakoś czasu np. do 6 miesiąca pracowałam jako kierowca i sprzątaczka w firmie sprzątającej tak dla frajdy bo mi się nudziło ,ale później już musiałam przestać bo brzuszek był już dosyć spory i ludzie troszkę pretensje mieli . No to poszłam do sklepu na sprzedawcę i tam mi się nudziło to zaczęłam wyszywać i różne takie hehe ,a teraz siedzę w domu i nie mam chęci nawet posprzątać taki leniuch się ze mnie zrobilł:oops:
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Tytoń zawsze mi się bardzo podobał, będzie więc moim osobistym faworytem
Czekam niecierpliwie na kwiaty
Pączki u wysianych kwitów cieszą chyba najbardziej - gratulacje
Pączki u wysianych kwitów cieszą chyba najbardziej - gratulacje
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko