Dobijająca ta komisja. Tyle czasu trzymać w niepewności... Do oporu trzymam kciuki!
Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Piękne liliowce. Kilka od Ciebie szykuje się do kwitnienia
. Mam ogromną radochę. Co prawda na rabatę im. Gieni wlazł mi jakiś ryjec-podgryzacz, ale go chyba wykończyłam trutką, bo (odpukać) nowych dziur nie widzę. Nie wiem już czego bardziej nienawidzę: mrów, ślimaków czy gryzoni. O krecie nie wspomnę - w malutkim warzywniaku co chwila mam górki. Zamienię ogrodowe plagi na żaby, ropuchy i jaszczurki.
Dobijająca ta komisja. Tyle czasu trzymać w niepewności... Do oporu trzymam kciuki!
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- JLG

- Od: 15 mar 2009, o 17:16
Geniu - dostałam nasionka
Przy okazji zajrzałam, co się pozmieniało od mojej ostatniej wizyty i chyba jeszcze długo przed oczyma będę miała tą ferię barw, istny oczopląs, który powala... Nie wiedziałam, że można stworzyć tak fantastyczne rabaty z samych lilii - po prostu piękne!!!
Doczytałam również o komisji, trzymam kciuki - bo Twój ogród jest niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju - cóż się dziwić stanowi odbicie właścicielki...
Przy okazji zajrzałam, co się pozmieniało od mojej ostatniej wizyty i chyba jeszcze długo przed oczyma będę miała tą ferię barw, istny oczopląs, który powala... Nie wiedziałam, że można stworzyć tak fantastyczne rabaty z samych lilii - po prostu piękne!!!
Doczytałam również o komisji, trzymam kciuki - bo Twój ogród jest niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju - cóż się dziwić stanowi odbicie właścicielki...
-
hanna_1962
- 500p

- Od: 2 lut 2008, o 17:12
Gieniu u Ciebie jak zwykle, pięknie!! Czytałam, że byłaś w Minikowie. Ciekawa jestem jakie są Twoje odczucia. Ja byłam pierwszy raz i szczerze mówiąc, jestem trochę rozczarowana. Nie znalazłam nic ciekawego. Kupiłam tylko kosz wiklinowy, goździki żółty i pomarańczowy i jedną trawę, ale zapomniałam nazwę, ma brązowe liście pałki fioletowe. Spodziewałam się większego bogactwa roślin. może w maju jest więcej?
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Aniu ja codziennie objadam się czereśniamikubanki pisze:Geniu, jakie pyszności w wiaderkuUwielbiam czeresienki.
Liliowcowe szaleństwo u Ciebie. U mnie na razie maksimum 3 w ciągu dnia rozkwitają. Cieszę się z nich bardzo, każdy dzień zaczynam od obejrzenia, czy jakieś liliowce zakwitły
A liliowce fajnie by było żeby już zakwitły .
Powiedz czy jutro po południu moglibyśmy do Ciebie wpaść .
Przywiozę dla dzieci czereśni .
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Siostrzyczko
widzę że u Ciebie się sporo dzieje tyla pięknych zakupów i prezentów
oj piękności
Mi też ostatnio się podobają żurawki tawułki..........widziałam że nawet są biało kwitnące
śliczne są..
Gieniu wyczytałam Ciebie że perukowiec może nie zawiązać peruczek
nie strasz mnie
wreszcie dostałam swojego wymarzonego w prezencie i może tak być jak piszesz
Już ta godzina
a rano muszę wstać........trzeba iść spać
Dobranoc Gieniu
Mi też ostatnio się podobają żurawki tawułki..........widziałam że nawet są biało kwitnące
Gieniu wyczytałam Ciebie że perukowiec może nie zawiązać peruczek
Już ta godzina
Dobranoc Gieniu
-
hanna_1962
- 500p

-
hanna_1962
- 500p