Pozdrawiam Ania.
Ogród Gośki
Witaj Aniu. Cieszę się, ze Ci się u mnie podoba
Nie, nie przeoczyłaś magnolii - nie zrobiłam jeszcze zdjęcia. Ostatnio z aparatem wyskakuję okazjonalnie, i tylko wtedy gdy kogoś uprosze by został z dziećmi. Mam wrażenie, że jak tylko wyjdę z domu, one już o tym wiedzą i zaczyna się koncert
Może dziś popołudniu, gdy M wróci z pracy uda mi się pstryknąć parę aktualnych fotek, w tym wspomnianą magnolię.
Nie, nie przeoczyłaś magnolii - nie zrobiłam jeszcze zdjęcia. Ostatnio z aparatem wyskakuję okazjonalnie, i tylko wtedy gdy kogoś uprosze by został z dziećmi. Mam wrażenie, że jak tylko wyjdę z domu, one już o tym wiedzą i zaczyna się koncert
Może dziś popołudniu, gdy M wróci z pracy uda mi się pstryknąć parę aktualnych fotek, w tym wspomnianą magnolię.
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosia, to Ty przy takim małym przychówku takie cuda hodujesz?????
Chwilowo mnie zatkało, sorry.
Chociaż ja też w środku zimy przy śpiącym niemowlaczku ściągałam trawę pod rabatki, no ale zawsze co jeden niemowlaczek to jeden...
Chociaż ja też w środku zimy przy śpiącym niemowlaczku ściągałam trawę pod rabatki, no ale zawsze co jeden niemowlaczek to jeden...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Stwierdziłam, że nie doczekam się na M i pstryknęłam parę zdjęć z okna
Oto magnolia gwiaździsta

Przy okazji kilka zdjęć ogrodu (ta część jest bardziej reprezentatywna bo jest się od frontu, reszta to już "misz - masz")

Oto magnolia gwiaździsta

Przy okazji kilka zdjęć ogrodu (ta część jest bardziej reprezentatywna bo jest się od frontu, reszta to już "misz - masz")

Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Co racja to racja - hodowla utrudniona100krotka pisze:Gosia, to Ty przy takim małym przychówku takie cuda hodujesz?????
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Był to styczeń 2007, temperatura chwilowo ponad 10 stopnig.kiecko pisze:Jak Ty w środku zimy ściągałaś trawęChociaż ja też w środku zimy przy śpiącym niemowlaczku ściągałam trawę pod rabatki, no ale zawsze co jeden niemowlaczek to jeden...![]()
Przy trzecim dziecku to człowiek na macierzyńskim się nudzi 8)
Kostkę masz barszo ładną, my dopiero planujemy, muszę Twoje zdjęcia pokazać mężowi, bo własnie mu podpowiadałam nieśmiało, że możnaby szarą z żółtym szlaczkiem, a jemu cośwyobraźnia wysiada ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Aniu pocieszyłaś mnie z tą magnolią. Ja już się zastanawiałam jakiego składnika jej brakuje bo listeczki ma takie żółte a nie soczyście zielone jak u Ciebie
100krotka Ty to masz zdrowie - dobrze, że chociaż śniegu nie było
No cóż, Twój mąż tak bardzo się od mojego nie różni ... Na szczęście w tych sprawach zazwyczaj dają nam wolną rękę :P
100krotka Ty to masz zdrowie - dobrze, że chociaż śniegu nie było
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Dziękuję Aniu
... nigdy nie wiadomo , może przyjdzie mi skorzystać z ich usług, jak mnie dzieci doprowadzą do ruiny
A tak na poważnie: starałam się żeby ta część wyglądała w miarę ładnie ale było mało pielenia, stąd mało motywów kwitnących - jest wyłożona czarną agrowłókniną i wysypana żwirkiem.
Z kwitnących jest tylko wiciowiec pomorski Serotina, trytoma, barwinek Vinca major 'variegata' , yucca (która jeszcze u mnie nie kwitła), złotokap, no i na upartego irga

... nigdy nie wiadomo , może przyjdzie mi skorzystać z ich usług, jak mnie dzieci doprowadzą do ruiny
A tak na poważnie: starałam się żeby ta część wyglądała w miarę ładnie ale było mało pielenia, stąd mało motywów kwitnących - jest wyłożona czarną agrowłókniną i wysypana żwirkiem.
Z kwitnących jest tylko wiciowiec pomorski Serotina, trytoma, barwinek Vinca major 'variegata' , yucca (która jeszcze u mnie nie kwitła), złotokap, no i na upartego irga

Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Dzisiaj
w niedzielę
mój M w imię odkupienia swoich "weekendowych" win kupił mi tak upragnioną oliwkę europejską :P :P :P

... dołączy do moich, niestety
"doniczkowych", ogrodowych południowców
Teraz po cichu liczę, żeby znowu mojemu M zamażyło się spotkanie z "wiecznymi studentami"
, to może kupi mi szorstkowca fortunego

... dołączy do moich, niestety
Teraz po cichu liczę, żeby znowu mojemu M zamażyło się spotkanie z "wiecznymi studentami"
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród