A tym bardziej na róże

Krysiu....dla Ciebie fotka klonika......dzisiejsza jeszcze cieplutka......

Czekam jeszcze na informację co zakwitnie u  osoby,której przekazałam  te zakupy  i  niebawem zobaczę  co będzie u mnie
 Czekam jeszcze na informację co zakwitnie u  osoby,której przekazałam  te zakupy  i  niebawem zobaczę  co będzie u mnie 

nie jest rośliną długowieczną,dlatego co drugi - trzeci rok wymaga odmłodzenia.
   nie jest rośliną długowieczną,dlatego co drugi - trzeci rok wymaga odmłodzenia.  dostałam  niedawno  sadzonkę kwitnącego na  biało  dzwonka  równolistnego.
  dostałam  niedawno  sadzonkę kwitnącego na  biało  dzwonka  równolistnego.  

To i się odzywam. Nie wiem już ile roślin z Twojego ogrodu dopisałam na listę chciejstw, ale właśnie skończyła mi się kartka! Kolejna!
  To i się odzywam. Nie wiem już ile roślin z Twojego ogrodu dopisałam na listę chciejstw, ale właśnie skończyła mi się kartka! Kolejna! 

Prawda ??? Mnie też się Blue Velvet śni...Kocina pisze:Krysiu, zaglądam co Ciebie bardzo często, cichaczem, ale przez Blue Velvet mam ochotę wyćTo i się odzywam. Nie wiem już ile roślin z Twojego ogrodu dopisałam na listę chciejstw, ale właśnie skończyła mi się kartka! Kolejna!
Następnym razem zanim do Ciebie zajrzę, puknę się mocno w głowę
A skoro już "dałam głos", to powtórzę za wszystkimi - masz przepiękny ogród

Moniko
   Moniko  

,który  umilał mi ostatnie  wieczory i  dni  swoim rechotaniem
,który  umilał mi ostatnie  wieczory i  dni  swoim rechotaniem

bagatela od  momentu  zakupu  aparatu.
  bagatela od  momentu  zakupu  aparatu.  

ale  wiem ,że to już  konieczność.
 ale  wiem ,że to już  konieczność.
 tu też  nie mam  ręki
  tu też  nie mam  ręki   

,póki żaby w  większej liczbie nie  zagoszczą  w moim oczku na  zawsze.
 ,póki żaby w  większej liczbie nie  zagoszczą  w moim oczku na  zawsze.