LeNkato prawda - mogłabym opowiadać Wam godzinami o nim i jego charakterku ale nie chcę zanudzać. to pies myśliwski tak więc woda, las i zarośla to jego żywioł
Zielone życie Asiuli13
- asiula13
- 1000p

- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu tak - nie am jeszcze roku, ale najwięcej jadł i rósł do pół roku. później zmieniał futro i teraz wygląda tak - ale już nie rośnie - zakończył ten etap.
teraz leni się jak zły
a na foto gryzie szyszkę
lubi gryźć wszystko, ale na szczęście nie to co jest w domu
LeNkato prawda - mogłabym opowiadać Wam godzinami o nim i jego charakterku ale nie chcę zanudzać. to pies myśliwski tak więc woda, las i zarośla to jego żywioł
mam z kim iść na grzyby do lasu 
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Chyba wszystkie maluchy jedzą dużo do pół roku a wtedy i szybko rosną.....u mnie kociak tak jadł jak szalony a potem każdy się dziwił że nie ma jeszcze roku a tak sporo podrósł
ALeż te nasze zwierzaki są wspaniałe i milusie
My się zastanawiamy nad pieskiem ale chwilowo nie ma miejsca tzn najpierw musimy zrobić porządne ogrodzenie bo inaczej by uciekł ale i też nie wiem jak moje koty zareagują na nowego domownika 
- asiula13
- 1000p

- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
to prawda
nasz na podwórku w domu szaleje, ale jak jedziemy do kogoś to trzeba go pilnować, bo zawsze jakąś dziurę znajdzie - ale raczej nie ucieka.
pluszaki są strasznie kochane
Orest goni koty sąsiadki 8) bo tam gdzie on jest to jest wszystko jego
byliśmy w niedzielę u kolegi - to ten nasz mały kozak nie chciał wpuścić do ich domu jego brata
ale mieliśmy ubaw
aha - jak często podlewamy fiołki?
na mojej liście marzeń jest ta mała monstera - pan w kwiaciarni obiecał ją sprowadzić, ale do dzisiaj ani słychu, ani dychu
tak samo czekam na zieloną marantę. może ktoś mógłby mi odsprzedać chociażby sadzonkę

ale mieliśmy ubaw aha - jak często podlewamy fiołki?
na mojej liście marzeń jest ta mała monstera - pan w kwiaciarni obiecał ją sprowadzić, ale do dzisiaj ani słychu, ani dychu
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Ozdobne to plecenie i parasol bardzo ładny. Zaiste, jest się z czego cieszyć - oby mu się dobrze u Ciebie mieszkało 
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18