Witaj Azo
Ogród Azy
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne zdjęcia i piękne kwiaty 
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Piękny widoczek a czemu takie malutkie zdjęcie?
Twoje widokówki z przyjemnością oglądam i znowu zazdroszczę mojej córce.
Była w Zakopanem w zimowe ferie i jest znowu tam a ja dzięki Tobie mogę zachwycać się na bieżąco wysokimi partiami gór.
Przepiękne są nasze góry eh...
Teraz rozumiem dlaczego nie chce u mnie się zaaklimatyzować len... to górska roślina
Twoje dalie mają bardzo ciepłe kolory,czy to miniatury?
Pozdrawiam Olgo
Twoje widokówki z przyjemnością oglądam i znowu zazdroszczę mojej córce.
Była w Zakopanem w zimowe ferie i jest znowu tam a ja dzięki Tobie mogę zachwycać się na bieżąco wysokimi partiami gór.
Przepiękne są nasze góry eh...
Teraz rozumiem dlaczego nie chce u mnie się zaaklimatyzować len... to górska roślina
Twoje dalie mają bardzo ciepłe kolory,czy to miniatury?
Pozdrawiam Olgo
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Zdjęcie takie małe bo wstawiałam przez fotosik wprost bez obróbki, byłam na Kościelcu na szczycie mgla , a w zejściu polało nas i była burza, robiłam mało zdjęć to jest jakie takie, jestem dość zmęczona .
Dalie teoretycznie nie miały byc miniaturowe, ale są takie drobne. Kolory to mi się takie podobają jeszcze lubię ciepłą czerwień i biel. Na razie inne dalie nie kwitna. A u mnie znowu leje.
Dalie teoretycznie nie miały byc miniaturowe, ale są takie drobne. Kolory to mi się takie podobają jeszcze lubię ciepłą czerwień i biel. Na razie inne dalie nie kwitna. A u mnie znowu leje.
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja też kocham nasze góry
Często tu zaglądam,bo to wielka przyjemność patrzeć na zdjęcia gór autorstwa Ogi.
dziękuję ...
Olgo u mnie był dopiero jedn dzień całkowicie bez deszczu...
A dziś???? Dziś leje tak jakby się chmury oberwały.Moja ulica to rzeka,a dom stoi na jej skraju...
Przestało na chwilę i teraz znowu leje ...świata prawie nie widać... co za lato eh...
Miłego dnia Ci życzę...Olgo
Często tu zaglądam,bo to wielka przyjemność patrzeć na zdjęcia gór autorstwa Ogi.
dziękuję ...
Olgo u mnie był dopiero jedn dzień całkowicie bez deszczu...
A dziś???? Dziś leje tak jakby się chmury oberwały.Moja ulica to rzeka,a dom stoi na jej skraju...
Przestało na chwilę i teraz znowu leje ...świata prawie nie widać... co za lato eh...
Miłego dnia Ci życzę...Olgo
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Dzięki KaRo za dobre życzenia, rano lało i zmoczyłam w drodze do sklepu jeden komplet ubrań,teraz wlaśnie jestem po spacerze z psami, znowu byłam zmoczona choć już nie lało to mokre trawy i koszmarne błoto koleżanka z którą byłam nie miała aparatu, a nie koszone łąki ( z powodu pogody) sa bardzo piękne. Na moim aparacie to niesteety nie wychodzi. Psy wymęczone na dwa dni jutro może znowu w góry. W ogrodzie tak mokro że lepiej nie chodzić i nie niszczyć trawy.