Ogródek AGNESS cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Iguś najlepsze życzenia dla M :D Nie przejmuj się, że nie uda się zrobic przyjęcia w ogrodzie, w miłym towarzystwie wszędzie przyjemnie :D potraktuj to jaki jednoroczną odmianę, bo mam nadzieję, że przyszły czerwiec już nas tak nie wymoczy będzie piękny :D Oby wakacje tegoroczne był chociaż ładne( po takim paskudnym wstępie) :roll: bo szkoda i dzieciaczków, i ogródków :roll:
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Do jutra Agnieszko, lecę robić imprezę. :lol:
Ciemierniki rosną.
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To że w różach zakochałam się to nie nowina:) ale tawułki masz piękne. Gdy tylko dopadnę gdzieś w handlu, to mam zamiar zdobyć tyle odmian ile dam radę i obsadzić u mamy na działce cały jeden kąt. Zero chwastu, będą rosły tawułki:) , zauroczyły mnie te Twoje. Czy wymagają bardzo dużo wilgoci?
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47

Post »

Agnieszko chyba zaczynam zakochiwać się w tawułkach, jak do tej pory w ogóle nie zauważałam tych roślinek.
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55

Post »

piękny koncert różyczkowy i w ogóle tak kolorowo bardzo wakacyjnie u Ciebie :D :D
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Aguś róże przepiękne, tawułki uwielbiam- śliczne. Paczuszkę wyślę w przyszłym tygodniu. Do soboty jestem w delegacji.
całuski Kaśka
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Agnieszko, pięknie zaprezentowałaś i zachęciłaś wszystkich do tawułek. Przyznam, że i u mnie ten temat zaniedbany, pomimo iż tawułek trochę nazbierałem. Ale słabo mi kwitły w ub. latach, bo miały za sucho. Nie bez powodu tawułki sadzi się przy zbiornikach wodnych.
A oprócz tawułek dużo innych piękności u Ciebie :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iguś mam nadzieję, że impreza udała się :D

Witaj Ulu w moim ogródku :D tawułki są bardzo wdzięcznymi kwiatuszkami :D faktem jest,że potrzebują sporo wilgoci, u mnie większośc rośnie na pełnym słońcu i ma się dobrze, pięknie się rozrasta, po prostu w razie suszy trzeba podlewac i wszystko jest ok :D

Magduś ja swoją pierwszą tawułkę kupiłam kilka lat temu za namową swojego kuzyna, któremu spodobały się jej listeczki, jak zakwitła to zauroczyła mnie, i od tej pory jak widzę jakiś kolorek, którego nie mam to dokupuję, a i te kupione wcześniej podzieliłam :D

Isiu
dziękuję faktycznie zrobiło już się kolorowo :D różyczki i lilie kwitną na potęgę :D ale niestety zielsko po tych deszczach też szaleje :roll:

Kasieńko , Kochanie nie spiesz się z paczuszką, wyślesz, kiedy będziesz miała czas :D może byc nawet jesienią, może wtedy będą większe luzy :D

Jacku dziękuję :D u mnie tawułki też nie mają zbyt dużo wilgoci, po prostu staram się podlewac w upały i jakoś sobie radzą :D Marzy mi się oczko, ale mam zbyt mało miejsca, może w końcu zrobię sobie takie maleńkie kamienne oczko z opływającą kamienie wodą, ale niestety na pewno nie w tym roku :(
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Aguś piękne masz różyczki,ta żółto pomarańczowa cudna,Bonica świetnie wygląda na pniu :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halinko dziękuję :D , Bonicę chcę posadzic sobie jeszcze krzaczastą, bo jest naprawdę piękna, moja sadzonka na razie rośnie u koleżanki, ale jesienią się wymieniam z nią na moją pnącą :D
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguniu. Dopiero u mnie narzekałaś, że Twoje tawułki nie kwitną a widzę, że już zdążyły dogonić. Piękne kwiatki, nie mówiąc o różach.
Natomiast spotkanie było kapitalne i jednak zupełnie inaczej później się rozmawia wirtualnie z ludźmi z którymi się zna w realnym świecie. A przy tym na spotkaniu wszyscy się tak czują jakby od dawna się znali. Jednak wspólne zainteresowania i pasje bardzo łączą ludzi. My wrocławianie często się w małych grupach spotykamy, wymieniamy roślinkami. Nieraz na siebie wpadamy przy jakichś zakupach. I to jest bardzo sympatyczne.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aduś masz rację, część moich tawułek już zakwitła, ale większość jeszcze czeka :D A co do spotkań to zazdroszczę szczerze, ja niestety mieszkam na końcu świata :roll: daleko od wszystkich, ale się cieszę, że chociaż wirtualnie mogę porozmawiać o swojej pasji z tak wspaniałymi ludźmi :D
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58

Post »

Agness, jak nazywa się ta różowa pienna róża?
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maju ta pienna róża to Bonica.
Awatar użytkownika