Piękne bukiety
Na leśnym balkonie cz.2
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu, wszystkiego o czym marzysz
Piękne bukiety
Kwiaty masz prześliczne
:):)
Piękne bukiety
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Dzięki kochane dziewczyny.. dziś idziemy na spotkanie z osobą z nieruchomości - możliwe, że Wasze życzenia się spełnią;) dziś się dowiemy co, jak i kiedy ;)
czy któraś z Was wie, co zrobić z tymi małymi begonkami, które wyrosły u podstawy liścia? Czy któraś z Was miała taki przypadek?
Dostałam wczoraj jeszcze piękną, fioletową, pachnącą surfinię - cudo!:):):) i zapomniałam powiedzieć, że teściowa sprezentowała 2 drzewka szczęścia variegata:)

czy któraś z Was wie, co zrobić z tymi małymi begonkami, które wyrosły u podstawy liścia? Czy któraś z Was miała taki przypadek?
Dostałam wczoraj jeszcze piękną, fioletową, pachnącą surfinię - cudo!:):):) i zapomniałam powiedzieć, że teściowa sprezentowała 2 drzewka szczęścia variegata:)

Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

- Leśny Duch
- 1000p

Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- Leśny Duch
- 1000p

Antooosiu dziękuję:) mam nadzieję, że coś sę ruszy:) dziś M rozmawiał w agencji - jest nadzieja, a od podpisania umowy domek jest w pół roku..
trzymaj kciuki, żeby jutro lub pojutrze coś nam się udało (powne ustalenia będziemy czynić ;-))
karolo - teściowa jest super:) co prawda ostatnio mnie b. denerwuje, bo sie wypowiada na temat mojej cery (mam b. duże problemy ostatnio), więc okrzyki w stylu: "o dobrze, że już Ci trochę zeszło, bo jak Cię ostatnio widziała, to byłam przerażona" a za chwilę w świetle słonecznym - " o nie, jednak widać, że to tragicznie wygląda" ;) więc jest miło hihi;) ale drzewko dostałam i się bardzo cieszę:)
karolo - teściowa jest super:) co prawda ostatnio mnie b. denerwuje, bo sie wypowiada na temat mojej cery (mam b. duże problemy ostatnio), więc okrzyki w stylu: "o dobrze, że już Ci trochę zeszło, bo jak Cię ostatnio widziała, to byłam przerażona" a za chwilę w świetle słonecznym - " o nie, jednak widać, że to tragicznie wygląda" ;) więc jest miło hihi;) ale drzewko dostałam i się bardzo cieszę:)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie