Marpy kwiatki i rabatki
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marynko. Współczuję deszczu ale u nas jest podobnie, pada, grzmi, ziemia juz przestaje przyjmować wodę. Wczoraj byłam na działce i okazało się że nie dojrzałe czereśnie pękają na drzewie gniją. O truskawkach nie wspominam bo późniejsze zgniły. Boję się o pomidory i ogórki. Wczoraj popryskałam zapobiegawczo biochikolem, ale czy to pomoże, gdyż wieczorem znów zaczęło padać i leje do tej pory. Ale nic to w porównaniu z tym co się dzieje w Kotlinie Kłodzkiej gdzie część miejscowośi już pływa. Boję się, że powtórzy się rok 1997.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
cd moich "różańców" zaprezentuję dzisiaj ,wprawdzie one nie od flasha ani z innego rosarium ale z lokalnego rynku.Tescowe zakupy mi nie "wypaliły" ,zakupione pienne nie przeżyły
a te za parę groszy mają się dobrze chociaż im brak licencji i modnych / na forum/ nazw
No nie wszystkim, bo coś tam się znajdzie,parę jeszcze nie kwitnie ale wszystkie mają pąki.
jeszcze kwitnie najstarsza ,maltretowana przesadzaniem kilkakrotnym Coral Dawn

też bardzo leciwa niedoceniana u mnie wcześniej Flamingo

Ingrid Bergman

Monte Shasta

Chopin

Goldfasade

leciwa Exelsa

Pascali

Dame de Coeur

Nostalgie

CDN.Teraz udaję się na działkę,pewnie od soboty coś nowego zakwitło.Od wczoraj nie pada!!ładne słoneczko!Ciepło!

No nie wszystkim, bo coś tam się znajdzie,parę jeszcze nie kwitnie ale wszystkie mają pąki.
jeszcze kwitnie najstarsza ,maltretowana przesadzaniem kilkakrotnym Coral Dawn

też bardzo leciwa niedoceniana u mnie wcześniej Flamingo

Ingrid Bergman

Monte Shasta

Chopin

Goldfasade

leciwa Exelsa

Pascali

Dame de Coeur

Nostalgie

CDN.Teraz udaję się na działkę,pewnie od soboty coś nowego zakwitło.Od wczoraj nie pada!!ładne słoneczko!Ciepło!