Cynamonowy ogród -2009
-
minismok
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pachnaca piekny POKER w fotoMARIASZKU
.........jakos wole Twoje zdiecia z ganku
tak cmokałam na cynamonową pienna dwubarwną a tymczasem przytrafiła mi się nieoczekiwana zamiana miejsc
na kiju
mam teraz złotą zamiast rózowej
chyba czas zacząc własne eksperymenty a nie kupowac kotów w worku
cmokasy ulewne
tak cmokałam na cynamonową pienna dwubarwną a tymczasem przytrafiła mi się nieoczekiwana zamiana miejsc
chyba czas zacząc własne eksperymenty a nie kupowac kotów w worku
cmokasy ulewne
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Cynamon

- Od: 24 mar 2008, o 19:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mag, grzybek z całą perfidią ... zostawiliśmy w spokoju i służył gościom jako atrakcja turystyczna, no i hmmmm ... Matka Natura wzięła co swoje.
Smokini, moje zdjęcia takie, jaki ... aparacik
... więc tworzę takie koślawe kompozycje udające kolaże ... bo chyba mniej widać marność tago świata (czyt. aparatu!).
... no to jeszcze raz (może ostatni???)
... do dna!!!

Smokini, moje zdjęcia takie, jaki ... aparacik
... no to jeszcze raz (może ostatni???)

- Cynamon

Izuś, wybacz, że odpowiadam z takim opóźnieniemliska pisze:Rzeczywiście bardzo piekna Ewuś ta Ippenburg...
Czy to wysoki krzaczek?
Piękna Ippenburg, wg etykietki dorasta do 80-100cm, a moja ma teraz, w drugim roku (w donicy) 100 - ciekawe czy po przesadzeniu do ziemi, ruszy w górę, czy utrzyma artystokratyczną formę i ... figurę ;) Muszę dodać, że wyjątkowo pięknie pachnie, co ma również zaznaczone odpowiednim symbolem na etykiecie.
- Cynamon

Masz rację Priamie, że to żaden wstyd ... ja do tej pory zupełnie nie przywiązywałam wagi do nazw, zależało mi np. na kolorze lub wielkości i pokroju rośliny, która mnie zauroczyła.Priam pisze:Piękne zdjęcia róż. To, ze nie znasz wszystkich nazw odmianowych wcale nie świadczy o Tobie źle bo każdy ma jakąś roślinę której odmiany nie zna. Ja mam ten problem z liliami
Teraz widzę, że zaczyna to być interesujące
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Hmmm, mam nadzieję, że nie dane Ci będzie zobaczyć tego w realu, Cynamoniu.Cynamon pisze:Smokini, czyżbyś miała na myśli własnoręczne szczepienie, dowolnych kolorystycznie odmian, na wspólnym pniu ...minismok pisze:
(...)
chyba czas zacząc własne eksperymenty a nie kupowac kotów w worku![]()
![]()
![]()
cmokasy ulewne
toż to senne marzenie każdego malarza![]()
![]()
Bo widok jest perfidny.
Królowe nie lubią natłoku, nawet w toalecie.
W zeszłym roku, na all, sprzedawano takie paskudztwa
i szczęsciem, popyt był nieduży.
A ci, którzy TO COŚ kupili, wyrażają się teraz baaardzo konkretnie - pfu.
- Cynamon

Hanuś, przemawia przeze mnie chyba zboczenie zawodowe, ale dowolne łączenie barw w jednej roślinie, wydaje mi się nad wyraz pociągające
Niestety, te "bliźniaki" które mam, nie są najszczęsliwiej skojarzone, ale widziałam szczepione na pniu wielkokwiatowe ... jasny, prawie biały róż z kremowym i wyglądało to bajkowo.
Niestety, te "bliźniaki" które mam, nie są najszczęsliwiej skojarzone, ale widziałam szczepione na pniu wielkokwiatowe ... jasny, prawie biały róż z kremowym i wyglądało to bajkowo.
-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Cynamonko a BRON BOZE!......ja z moim konserwatyzmem nawet na oczka załozone na kiju patrze niechetnie[ co innego pienna na własnej nodze czyli formowana] ale pomysł z wiekokwiatowymi pastelami mozna zrealizowac
......np 3 lalki w jeden dołek :o [ przykładowo peace,chopina i carine] kije do kupy okrecic luznymi konopiami i MASZ!
bukiet jak w wazach Wersalu
cmokasy
cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści