Reszta kwiatów też cudna, przyjemnie się ogląda Twoje zdjęcia są super oprawione i podpisane
Ogród-hal1959 cz.4
-
MirkaS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko ja przez Ciebie , a włąściwie przez zdjęcia Twoich kwiatów nie będę mogła spać
Co jedno to ładniejsze. Róża fresia mnie oczarowała, zresztą nie będę żadnej roślinki forować bo wszystkie cudne. Lilie
Sama nie wiem jak to się stało, że nie mam żadnej róży.Może trochę się zniechęciłam bo 3 lata temu miałam 2 ale obie mi się zmarnowały jakiś szkodnik wlazł w łodygę i kiedy paki miały się rozwijać kwiaty się zginały i padały.Zastanawiam się nad zakupem jesiennym ale na 100 % nie jestem przekonana.
Sama nie wiem jak to się stało, że nie mam żadnej róży.Może trochę się zniechęciłam bo 3 lata temu miałam 2 ale obie mi się zmarnowały jakiś szkodnik wlazł w łodygę i kiedy paki miały się rozwijać kwiaty się zginały i padały.Zastanawiam się nad zakupem jesiennym ale na 100 % nie jestem przekonana.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Halinko......twoje zdjęcia to miód na duszę
Te żółte kororki są naładowane słonkiem i aż rozświetlają ekran....bomba
I już kiedyś pisałam u Ciebie ale powtórzę, eukomis na zdjęciach wygląda jak narysowany fioletową kredką....piękne w nim jest to ,że każdy listeczek i płatek ma tą fajną obwódkę
......
.....cudne zdjęcia Halinko
.....
Te żółte kororki są naładowane słonkiem i aż rozświetlają ekran....bomba
I już kiedyś pisałam u Ciebie ale powtórzę, eukomis na zdjęciach wygląda jak narysowany fioletową kredką....piękne w nim jest to ,że każdy listeczek i płatek ma tą fajną obwódkę
.....cudne zdjęcia Halinko
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu czy chodzi Ci o Ice Lady z pomyloną gałązką o różowych kwiatach,jeśli o nią to kwitnie pięknie na biało.Mam też taką,która miała być biała Schneewalzer,ale pąk robi się cytrynowy z brzegami czerwonymi,chyba nie będzie biała
.Jak zakwitnie to będę identyfikować
Haniu zawsze znajdziesz jakąś piękność do fotografowania,masz ich sporo
Joluś dzięki , żółty jest piękny
Miruś mnie też oczarowała Fresia i ma ładny zapach
Nie zniechęcaj się do róż,warto mieć chociaż kilka zdrowych odmian,pomyśl jesienią

Haniu zawsze znajdziesz jakąś piękność do fotografowania,masz ich sporo
Joluś dzięki , żółty jest piękny
Miruś mnie też oczarowała Fresia i ma ładny zapach
Nie zniechęcaj się do róż,warto mieć chociaż kilka zdrowych odmian,pomyśl jesienią

- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
no nie ja po takich fotkach to zasnąć nie mogę, więc jeszcze tu posiedzę 
Chciałabym powąchać Fresię - podobno cudnie pachnie, a ja nie znam tego
Chciałabym powąchać Fresię - podobno cudnie pachnie, a ja nie znam tego
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
HALINKO biegam za Tobą . Byłam wcześniej ,ale zdjęcia się nie otwierały . Fajny cytrynek ta lilia moja to taki MPO śmieję się gdyż to taki oranż . Zabierają się do pokazania kwiatów bordowe . Jestem ciekawa jedna miała być granatowa ,ale nie za bardzo chce mi się w to wierzyć . Zresztą zobaczymy . Kolorowych snów . Halinko mój nachyłek jest lancetowaty -bylina ,a Twój okółkowy też bylina sprawdzałam