Dziekujemyszorek pisze:Tomek, cudowna jest!
Moje hoje i nie tylko one.
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj, tak perełka 
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- FIGA

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Takich pytań się nie zadaje tylko wstawia fotki i to duuużo :Pqentor pisze:Ale mnie niespodzianka spotkała po powrocie do domu moja cornoska co ją jako nr.1 pokazywałem otworzyła nowy kwiatostan i jeszcze nigdy nie widziałem tylu kwiatów na jednej szypółce hyba jest ich tam okolo 50 sztuk no teraz to mnie zaskoczyła,hcecie zobaczyć?
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
byle dzisiaj bo zaraz się kładę spaćFIGA pisze:Takich pytań się nie zadaje tylko wstawia fotki i to duuużo :Pqentor pisze:Ale mnie niespodzianka spotkała po powrocie do domu moja cornoska co ją jako nr.1 pokazywałem otworzyła nowy kwiatostan i jeszcze nigdy nie widziałem tylu kwiatów na jednej szypółce hyba jest ich tam okolo 50 sztuk no teraz to mnie zaskoczyła,hcecie zobaczyć?
Kasiu zaraz ją cykam i wam wstawiam ,a jeśli chodzi o copcate regalis napisze na p.w.FIGA pisze:Takich pytań się nie zadaje tylko wstawia fotki i to duuużo :Pqentor pisze:Ale mnie niespodzianka spotkała po powrocie do domu moja cornoska co ją jako nr.1 pokazywałem otworzyła nowy kwiatostan i jeszcze nigdy nie widziałem tylu kwiatów na jednej szypółce hyba jest ich tam okolo 50 sztuk no teraz to mnie zaskoczyła,hcecie zobaczyć?
- koniczynka

- koniczynka

- Mama Aguni
- 1000p

- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co do Ciebie zajrzę to same cuda
Nie mogę się napatrzeć na te piękności
Szkoda,że nie mogę zachorować na hojobę
Ale przynajmniej u Ciebie je popodziwiam 
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
Jest mi miło to słyszeć,szkoda to że ja na nią horuje,i nie ma sposobu by śię z niej wyleczyć,a od kąd zaczołem bywać na allegro to horoba sie pogłebia coraz to bardziej w expresowym tępie bo odmian tyle a kiedyś miało śie jedną i wystrczało a teraz co raz wiecej i mało i jeszcze tę i tamtę śie by chciało i ta horoba postępuje w bardzo podstępny sposób,lepiej na nią nie zahorowaćkatarzyneczka pisze:Co do Ciebie zajrzę to same cudaNie mogę się napatrzeć na te piękności
Szkoda,że nie mogę zachorować na hojobę
![]()
![]()
![]()
Ale przynajmniej u Ciebie je popodziwiam