Witaj...trafiłam przypadkiem na Ciebie-bo doczytałam że mieszkasz "niedaleko Mielca"-a z której strony??? bo ja mam do Mielca jakieś 20 kilka km....od str Baranowa
Przejarzała Twoje kwiaty-storczyki cudne...
Ale reszta doniczkowych też im nie ustępuje.....
Jest co oglądać i podziwiać....
karolaipiotr jest mi strasznie miło - dziękuję Ci ;:2 to samo mogę powiedzieć o Tobie
w ogóle wszyscy tutaj są mili i życzliwi.
danutastachurska1 dziękuję - chociaż jestem zła ponieważ polowanie na nowego storczyka nie powiodło się
2iza dziękuję w imieniu szeflery powiem Ci - kupiona w Casto***ie w Krakowie - jeżeli szła partia na Casto**** to może w innych miastach też takie będą i kupiona za cenę ..... uwaaaaagggggaaaaaaaa 10zł13 gr ahahahahahah
Kasia.N dziękuję - lubię kwiaty z tej rodziny. i ostatnio trafiłam na dostawę kalatei. no i kupiliśmy ich 6 różnych. niektórych więc mamy już po 2 szt ale co tam.
grazynarosa22 witaj w moich progach dziękuję ja tak po środku, ale można przyjąć że też po części od strony Baranowa. do mielca mam 8 km
kurcze musiałam edytować, a to przez moją sklerozę. bo chciałam Wam powiedzieć, że dziś wraca moja siostra z aparatem, więc będą fotyyyyy
pan storczyk mam już takiego ale mniejszego, ale przekwitł i dlatego jest ten musiałam kupić storczyka bo by mi wyrzuty ostatniego "nic nie kupienia" (storczyka) nie dały spokoju nie było wielkiego wyboru w kolorach, ale to nie szkodzi - następnym razem będzie inny kolor
oto on:
a to mała maranta: tak pisało na doniczce
i peperomia:
kolejna kalatea do kolekcji:
a tutaj ten ostatni prezent od mojego Rafaello tak pięknie rozwija kwiaty:
a tak w ogóle to cały czas leje deszcz i grzmi i jest takie duszno że hej. nie chce się na polko wychodzić bo i po co?
chwasty w ogródku wypadało by wykurzyć ale jak w takim błocie? na balkonie trzeba wylewać wodę z doniczek - no szok. i strasznie mi szkoda rolników biednych - woda w polach stoi i wszystko gnije. no i z tego co mówią w TV zalewa domy chyba nie będzie ładnego lata w tym roku...
Asiu piękne nowości
A co ja mam powiedzieć jak przed chwilą u mnie była burza i zacinał deszcz o szyby a moło tego to jeszcze grad Ja na szczęście dzisiaj przed południem oplewiłam w ogródku bo też pozarastało chwastami :P
No to masz nie zaciekawie.....może niedługo przejdzie.....
U mnie rano było tak fajnie, cieplutko, słoneczko grzało a teraz ponuro i mokro......drażni mnie ta pogoda już
Maranta super, i jeszcze kolejna kalatea Pięknie wyglądają Czy kalatee stoją w grupie czy rozrzucone po domu? Bo jak w grupie to ja poproszę ich zdjęcie:oops:
Storczyki śliczne:)
A u nas dziś parno i duszno. Więc czekam na burzę ;]
Mama Aguni to tak mnie też wpiernicza ta pogoda. wczoraj oglądałam wiadomości a tu się okazuje że jest ewakuacja ludzi bo podtopiło domy. szok. i do tego nasz powiat ma się mac na baczności. oby chroniła nas ręka Boża od tych niespodzianek. wczoraj u mojego kolegi przeszło jakieś mniejsze tornado. połamało drzewa i zerwało kilka dachów z domów - no pięknie......
aguka witaj w moim wątku - dziękuję za kwiatkowe komplementy.
treissi - cieszę się że Ci się podobają. wkleję foty kalatei w grupie - miałam to zrobić wczoraj ale taką miałam burzę że musiałam wszystko wyłączyć co by nie popaliło. aha w Twoich "zdjęciach kwiatów" na 4 foto jest kalatea o której marzę sobie skrycie. czy to Twoja? jeśli mogę zapytać - gdzie ją zdobyłaś? jest śliczna ;)