cudek ciągle mi mało

choć miejsca już brakować zaczyna

w życiu wiele razy dokonywałam bardzo szybkich zakupów, myślę, że żyję też w bardzo szybkim tempieasiula13 pisze:witaj Patrysiu![]()
przeglądnęłam cały wątek - i .... po co ja tu zaglądałam??![]()
jestem w szoku - jaka ilość no i jakie zadbane - widać, że im dobrze u Ciebie![]()
są cudowne - i tempo zakupów masz extraszybkie
to dużo. to kupne kwitnienia czy twoje? mi na 59 storczyków kwitnie 3 Vandy i 13 Phal. , oprócz tego kilkanaście puszcza pędy.patrysia pisze:nie liczyłam dokładnieStorczykowa pisze:piękne Phalaenopsis, zwłaszcza bordowy i pink panther. mój jest na razie w pąkach i z keikiem. ile Phalaenopsis ci teraz kwitnie?ale na 60 storczyków kwitnie mi ponad 30
![]()
![]()
ok 20 :P to kwitnienia sklepowe, bo dopiero co nabyte nowinki :P reszta to już moje kwitnieniaStorczykowa pisze:to dużo. to kupne kwitnienia czy twoje? mi na 59 storczyków kwitnie 3 Vandy i 13 Phal. , oprócz tego kilkanaście puszcza pędy.patrysia pisze:nie liczyłam dokładnieStorczykowa pisze:piękne Phalaenopsis, zwłaszcza bordowy i pink panther. mój jest na razie w pąkach i z keikiem. ile Phalaenopsis ci teraz kwitnie?ale na 60 storczyków kwitnie mi ponad 30
![]()
![]()