A mi Ariadna napisała że marzy o compacie ragalis bo jej nie ma a tu śię dowiaduje jakoby miała i nawet juz jej kwitła,Toska pisze:To ja się przyłączę do protestów i nawet odmowie sobie oglądania hoy kolegi póki Ariadna nie pokaże swoich![]()
Ariadno jeśli kwitnie Ci jeszcze compacta regalis to pokaż nam proszę
Bo pozytywnie hojnięty qentor pokazał nam śliczności a Ariadna nie
Serdecznie pozdrawiam Basia :P
Moje hoje i nie tylko one.
Edit:
Moja compacta to lau rei czy jakoś tak i owszem kwitła a ja głupia pomyliłam ją z regalis.
Nie pokażę bo nie ma co Kasiu,Basiu,Tomku proszę nie nalegajcie bo i tak fotek nie wstawię ,niech hojki podrosną i jak coś zakwitnie to zaraz się pochwale ale na razie ciesza chociaż prateori ma pączusia razem z carnosą taivan i bellą ale trzymajcie kciuki aby te pączki nie spadły.
Moja compacta to lau rei czy jakoś tak i owszem kwitła a ja głupia pomyliłam ją z regalis.
Nie pokażę bo nie ma co Kasiu,Basiu,Tomku proszę nie nalegajcie bo i tak fotek nie wstawię ,niech hojki podrosną i jak coś zakwitnie to zaraz się pochwale ale na razie ciesza chociaż prateori ma pączusia razem z carnosą taivan i bellą ale trzymajcie kciuki aby te pączki nie spadły.
Ja sie nie zgadzam Ariadnie pokazywałeś na PW a nam nie pokażesz ( ryczy i siem osmarkała )
Ja sie czuję z dyskryminowana
Serdecznie choc ciągle zaplakana i zasmarkana pozdrawiam ja Barbara
No i z przejęcia zapomniałam napisać że bella jest piekna nawet bardziej niż by to nazwa wskazywała .
No i te cuda w gronach
Ja sie czuję z dyskryminowana
Serdecznie choc ciągle zaplakana i zasmarkana pozdrawiam ja Barbara
No i z przejęcia zapomniałam napisać że bella jest piekna nawet bardziej niż by to nazwa wskazywała .
No i te cuda w gronach
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu miło Cię i tu widzieć :PToska pisze:Ja tam podziękowała Tomkowi za to napięcie , bo ja delikatna jestem i napięcie może doprowadzic do wylewu na przykład łez![]()
Mnie stres nie potrzebny wystarczy że mnie stresują moje dwa psy![]()
Serdecznie pozdrawiam Basia
Tomek to maczo

Ja też mam dwa takie jak Ty psy to może złączymy siły i porozmawiamy z Tomkiem ( tylko żeby ze śmiechu nie padła zanim powie a ... )

Bella wcale mi się nie podoba > jest wstrętnie urocza :P
Ps . moja bidulka , ale mam nadzieję że się zapatrzy
Kasiu możemy go poszczuć
Moje sięgną z wyskoku chyba nawet do kolana
pod warunkiem że się dobrze przy wyskoku wybiją
No ale mogą go zalizać na amen
Ja tu jestem zawsze ale nie zawsze pisze , tutaj jestem bardziej jako czytająca , tylko Tomek jakos mnie do pisania tym swoim droczeniem zmusił
Moje sięgną z wyskoku chyba nawet do kolana
No ale mogą go zalizać na amen
Ja tu jestem zawsze ale nie zawsze pisze , tutaj jestem bardziej jako czytająca , tylko Tomek jakos mnie do pisania tym swoim droczeniem zmusił
Znaczy hojuje biedaczek
Wiesz mnie ta moja hojoba przeraża jakos nie dosypiam przez nią ( siedzę po nocach i klikam na forum oraz oglądam po raz n-ty Twoje hoye
i kasy zawsze mi na nic nie wystarcza ( po za kwiatkami oczywiście )
No a teraz idę spać bo rano trzeba o 7 wstać
Wiesz mnie ta moja hojoba przeraża jakos nie dosypiam przez nią ( siedzę po nocach i klikam na forum oraz oglądam po raz n-ty Twoje hoye
No a teraz idę spać bo rano trzeba o 7 wstać

jak to facet