Ogród-hal1959 cz.4
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu to ta tojeść o pstrych listkach to Aleksandre
,nie wiedziałam,mogę ją tak podpisać
.Ona się szybko rozrasta,jesienią posadziłam takie małe "cóś"
i fajnie się rozłazi odłogami w ziemi,może i Tobie styknie ,jeśli masz ochotę na nią.I tak będę ją dzielić ,bo nie chcę żeby się za daleko puszczała
.Będę ją trzymać w ryzach co roku z braku miejsca
Izuniu nie pada u mnie i rośliny może wyglądają lepiej,ale czy wypielęgnowane wszystko
,no może trochę...
.Masz chętkę na tę tojeść
.Zobaczę na ile mi się uda ją podzielić
.Jeśli na 4 części to 1 może być Twoja 
Izuniu nie pada u mnie i rośliny może wyglądają lepiej,ale czy wypielęgnowane wszystko
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Isiu zaraz zobaczę czy clematis już się całkiem rozwinął ,bo dzisiaj słonko świeci to może ruszył dalej
.Co do róży nie podpowiem,nie wiem
.Moje jeszcze nie kwitną te z niebieskich i fioletowych i nie wiem czy takie będą,bo 2 z 3 mam z tego roku,tylko Sissi starsza,ale Twoja jest inna ,ogólnie masz śliczne róże
,te pastelowe są cudne

- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko dziękuję za propozycję podzielenia się tojeścią . Może wtedy jak się bardziej rozrośnie i będziesz miała jak dzielić
. Weź mnie pod uwagę 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Clematis następne cudo po STAR OF INDIA ,ale nie pytaj u kogo widziałam ,bo zapomniałam . Dzwonki skupione mam tylko takie lila . Chyba takie białe widziałam u OLI . Tojeść też jest ładna ze względu na listki . Halinko może takie expansywne sadzić w doniczkach bez dna wtedy łatwiej ją miec w ryzach . Zdjęcia jak zwyklee superowe jesteś niedościgniona . U mnie dzisiaj pierwszy dzień słoneczko świeciło .