Roślinki Małgosi
Zwiedzaliśmy, ale nie tym razem. Podróżowanie z małym dzieckiem trochę ogranicza
Z nowości domowych to muszę się pochwalić że wszystkie listki fiołkowe puściły korzonki ;:26 ale część już poszła w dobre ręce
niespodziankę też zrobiła mi glorioza, kupiłam na wiosnę i wsadziłam ale przez kilka miesięcy nic nie wypuściła, trochę się juz wkurzyłam i schowałam ją na balkonie za doniczkami, a po przyjeżdzie miałam wyrzucić, i proszę- przestraszyła się:

a to papryczka

Z nowości domowych to muszę się pochwalić że wszystkie listki fiołkowe puściły korzonki ;:26 ale część już poszła w dobre ręce
niespodziankę też zrobiła mi glorioza, kupiłam na wiosnę i wsadziłam ale przez kilka miesięcy nic nie wypuściła, trochę się juz wkurzyłam i schowałam ją na balkonie za doniczkami, a po przyjeżdzie miałam wyrzucić, i proszę- przestraszyła się:

a to papryczka

- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Paulo, nie obrywałam, nawet nie wiedziałam że tak się robi..zabcia_paula pisze:Fantastyczne zdjęcia...napatrzeć się nie mogę, ale ile obudziły we mnie wspomnień.
Dobrze, że chociaż na zdjęcia popatrzeć można
A czy papryczkom obrywałaś pierwszy kwiat??
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Małgosiu dziękuje za takie zdjęcia, zaczarowałaś mnie nimi na cały dzień 
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- myszorek

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu, moją gloriozę też jakoś postrasz, bo od wiosny leży w doniczce i się obija

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Karola cieszę się że fotki sie podobają, chociaz robione na szybko, bo mnie reszta wycieczki ciągle poganiała
no i aparat kiepski
Myszorku no to straszę:
a na serio to ja dopiero jak ją zostawiłam w spokoju na balkonie to puściła, nawet jej nie podlewałam
a w domu jak stała latałam, chuchałam i nic
Paulo u mnie jak rozkwitł pierwszy kwiatek papryczki to sam opadł i nic sie nie zawiązało, już myślałam że nic z tego nie będzie, ale teraz widzę że na każdej gałązce ma po kilka papryczek
Myszorku no to straszę:
Paulo u mnie jak rozkwitł pierwszy kwiatek papryczki to sam opadł i nic sie nie zawiązało, już myślałam że nic z tego nie będzie, ale teraz widzę że na każdej gałązce ma po kilka papryczek
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29