Dziękuje Kasiu ale niestety okazało śię że inne kolezanki mają więcej i wcale śię tym nie hwaląFIGA pisze:Tomku powiem tyle
Teraz czekam na resztę
Jak się spotkamy to porozmawiamy inaczej o tym mobbingu na forum
Zero litości dla ciekawości > taki twardziel się nam trafił
Moje hoje i nie tylko one.
-
marzena 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
TomkuAriadna pisze:Tomek ma same cuda widziałam kilka ale nie zdradzę jakie bo się Tomek obrazi ale mówię wam po prostu cuda świata i to nie tylko hoje.
jak nie chcesz pokazać hoyek to pokaż te inne ,o których pisze Ariadna
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
aha Kasiu lepiej nie pytaj popłacze sobie w kątku i to wszstkoFIGA pisze:Tomku co się stałoqentor pisze: Dziękuje Kasiu ale niestety okazało się że inne koleżanki mają więcej i wcale się tym nie chwaląi po dłuższym zastanowieniu uznałem że ja to jestem pikuś przy nich jutro ostatnią hoyke pokaże i na tym będzie koniec mojej pięknej kolekcji,a miało być tak pięknie!!!
![]()
![]()
Tak tylko mnie pocieszasz ale dziekuje Ci Kasiu bardzo za husteczke zawsze jest miło jak ktoś sympatyczny poda husteczke,no ale ok to ustalam że do półki nie pokaże wam co ma Ariadna to ja protestujeFIGA pisze:Nie rycz już > bądź mężczyzną :P
Masz chusteczkę
Ariadna też pokaże co skrzętnie chowa :P
No tak tylko ja też mam kilku centymerowe hoyki bo te od których zaczołem i co pokazałem to są juz leciwe i dlatego takie duże śie porobiły,a przewage mam tez maluszków ze smoczkiem i butelką nad węzłemadamanna pisze:![]()
no skoro Ty chcesz
to co mamy powiedzieć my .....od niedawna zarażeni hojobą i posiadacze hojek wielkości kilku centymetrów
![]()
![]()
![]()
Brawo Kasiu właśnie tych słów mi brakowało,super to mamy teraz czas na podpisy pod interpelacją i oficjalne ustanowienie tego dnia świętem,tak więc kto jest za proszony jest o krótką wypowiedz i uzasdnienie swojej opini w tym temacie oraz o zagłosowanie za lub przeciwFIGA pisze:To już wszystko wiadome :P
5 sierpnia > dzień hoi i hojniętych