Wróciłam z działeczki i buszuję po waszych ogrodach co by sobie na noc miłe wrażenia zaserwować
Działka Gigusi- cz.3
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochane.
Dopiero przyszłam z działki. Mokro jak cholerka. Nie da sie nic robic, a jedynie co patyki wsadzać :P hihi.
Wioluś jak najnbardziej róze z patyków. Ja na forun podpatrzyłam juz nie wiem u kogo i spróbowałam a efekt-sama widzisz-próbuj kochana na wszystkie sposoby.
Iguś koniecznie wstaw fotke-prosze zobacze co to za sliczność.
Jaśminko i Aneczko -czary mary-próbujcie tak jak ja na wszystkie sposoby. Wczoraj pocięłam pnącą i wsadziłam patyki, dzisiaj po drodze na działke pod halą sportową ucięłam 2 patyki tawuły, takiej co nie mam i już w ziemi. Nie ma co -co wyjdzie to wyjdzie,.Tess wysłała mi patyki i wszystkie sie przyjęły-fotki 2-3 str. wcześniej. Buziaki dla was.
Dopiero przyszłam z działki. Mokro jak cholerka. Nie da sie nic robic, a jedynie co patyki wsadzać :P hihi.
Wioluś jak najnbardziej róze z patyków. Ja na forun podpatrzyłam juz nie wiem u kogo i spróbowałam a efekt-sama widzisz-próbuj kochana na wszystkie sposoby.
Iguś koniecznie wstaw fotke-prosze zobacze co to za sliczność.
Jaśminko i Aneczko -czary mary-próbujcie tak jak ja na wszystkie sposoby. Wczoraj pocięłam pnącą i wsadziłam patyki, dzisiaj po drodze na działke pod halą sportową ucięłam 2 patyki tawuły, takiej co nie mam i już w ziemi. Nie ma co -co wyjdzie to wyjdzie,.Tess wysłała mi patyki i wszystkie sie przyjęły-fotki 2-3 str. wcześniej. Buziaki dla was.
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale czary-mary... ja też tak chcę, znaczy sie, żeby patyki kwitły od razu
Postanowiłam pobawić się jak Gigulec, i wsadziłam obcięte patyki z hortensji - niektóre zaczęły wypuszczać coś zielonego... to chyba zasługa pogody, bo podlewa regularnie jak mnie nie ma na działce
Bardzo mi sie podba kompozycja pniakowa - super pomysł, muszę pomyśleć o podobnym...
A hosty w kwiecie - imponujące, zarówno urodą jak i ilością
a ta "żółtaczka" z 5 zdjęcia wygląda na wiesiołka
pokazałam go w moim wątku, możesz porównać 
Fajnie było Was zobaczyć
Bardzo mi sie podba kompozycja pniakowa - super pomysł, muszę pomyśleć o podobnym...
A hosty w kwiecie - imponujące, zarówno urodą jak i ilością
a ta "żółtaczka" z 5 zdjęcia wygląda na wiesiołka
Fajnie było Was zobaczyć