Roślinki Ani cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Andziax007

- Kontakt:
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale śliczne nowości. Begonie urzekają, pięknie ubarwione. Niech rosną zdrowo (tfu tfu) 
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
-
Anaka

- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Aniu, Twoje begonie są zadbane i piękne
Jeszcze przed storczykami miałam kilka odmian, bo ich liście urzekły mnie swoim ubarwieniem.Niestety, wyparły je orchidee i hoje.......
Teraz mam tylko dwie - begonię królewską, która cierpliwie czeka na przesadzenie .
I tę, którą zobacz na zdjęciu. Wstyd mi,ale nie wysiliłam się,żeby zidentyfikować jej imię.

Jeszcze przed storczykami miałam kilka odmian, bo ich liście urzekły mnie swoim ubarwieniem.Niestety, wyparły je orchidee i hoje.......
Teraz mam tylko dwie - begonię królewską, która cierpliwie czeka na przesadzenie .
I tę, którą zobacz na zdjęciu. Wstyd mi,ale nie wysiliłam się,żeby zidentyfikować jej imię.

- Andziax007

- Kontakt:
Kasiu ślicznie dziękuję
Witaj Anaka
Każdy ma swój gust co do roślinek a Twoje są naprawdę przepiękne
Ja np lubuję się w begoniach, koleuskach, epipremnum i syngonium.....te dwie ostatnie mam tak mi się wydaje wszystkie odmiany.....a tych dwóch pierwszych to mam ich trochę ale chyba nigdy nie uda mi się uzbierać wszystkich odmian bo jest ich multum 
A ta begonia to koralowa
Cudny z niej okaz
Nawet takiej nie mam 
Witaj Anaka
A ta begonia to koralowa
- Andziax007

- Kontakt:
Kasiu ja to się cieszę że przez to kicia nie ucierpiała ale maluszki też fajnie jakby były.....ale cóż tak to już chyba musiało być.....pozostaje mi czekać do następnego razu 
Kicia już miewa się dobrze ale strasznie jej mało miziania mimo że teraz jest w domu i tak biega ode mnie do M żeby tylko ją pomiziać za uszkiem
Edytko dziękuję w imieniu maluszków.....jak zauważyłaś te od Ciebie super się przyjęły i byłam w szoku że fikus tak szybko puścił korzonki
Kicia już miewa się dobrze ale strasznie jej mało miziania mimo że teraz jest w domu i tak biega ode mnie do M żeby tylko ją pomiziać za uszkiem
Edytko dziękuję w imieniu maluszków.....jak zauważyłaś te od Ciebie super się przyjęły i byłam w szoku że fikus tak szybko puścił korzonki
- Andziax007

- Kontakt:
Edytko ja też jestem zadowolona.....a tak przy okazji czy ten fikus może stać w troszkę zaciemnionym miejscu
Jak zacznie mi rosnąć to chciałabym gdzie indziej go postawić bo teraz stoi na parapecie ale miejsca mi na nim brakuje i muszę myśleć nad innym miejscem dla niego 
Aniu nie ma za co, ja większość nazw begonii nie znam bo nigdzie nie mogę znaleźć
O jak fajnie.....ślicznie dziękuję
Dokładnie, że chociaż z nią jest wszystko okey 
Aniu nie ma za co, ja większość nazw begonii nie znam bo nigdzie nie mogę znaleźć
O jak fajnie.....ślicznie dziękuję
- Andziax007

- Kontakt:
To się bardzo cieszę
Yoreczki to fajnie pieski.....ach te nasze zwierzaki tylko coś Im się stanie to My od razu się martwimy i robimy wszystko żeby tylko było dobrze
Ja mam dwa kociaki i z Nimi się nie nudzę bo czasami tak dają popalić że mam zajęcie i nawet się pośmieję
Ale jak to się mówi czas leczy rany.....wiem że będzie z Nią dobrze
Ale jak to się mówi czas leczy rany.....wiem że będzie z Nią dobrze