Mój mały ogródek - Isia cz.2
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguskac witaj w moim ogrodzie   Monica piękna na pewno u Ciebie lada moment tez zakwitnie tylko wiecej słońca żeby było pogoda wrrrr u mnie ciągle pada pare godzin przerwy i znowu
  Monica piękna na pewno u Ciebie lada moment tez zakwitnie tylko wiecej słońca żeby było pogoda wrrrr u mnie ciągle pada pare godzin przerwy i znowu
Ewuniu rózyczke kupiłam w sklepie ogrodniczym jako nowość miała taka etekietę ale przyzanm Ci sie we wszystkich mozliwych miejscach szukałam i czegoś takiego jak Harry nie znalazłam może nasze różomaniaczki zidentyfikują te różyczkę pachnie intensywnie a wyglada przedziwnie no cóz na razie trawnik nie tykalny bo miejsce na bieganie dla chłopaków 2 + psa
  no cóz na razie trawnik nie tykalny bo miejsce na bieganie dla chłopaków 2 + psa   ale później to pewnie,  8)  koncepcję już szykuję
 ale później to pewnie,  8)  koncepcję już szykuję   

Monica piękna na pewno u Ciebie lada moment tez zakwitnie tylko wiecej słońca żeby było pogoda wrrrr u mnie ciągle pada pare godzin przerwy i znowu
  Monica piękna na pewno u Ciebie lada moment tez zakwitnie tylko wiecej słońca żeby było pogoda wrrrr u mnie ciągle pada pare godzin przerwy i znowuEwuniu rózyczke kupiłam w sklepie ogrodniczym jako nowość miała taka etekietę ale przyzanm Ci sie we wszystkich mozliwych miejscach szukałam i czegoś takiego jak Harry nie znalazłam może nasze różomaniaczki zidentyfikują te różyczkę pachnie intensywnie a wyglada przedziwnie
 no cóz na razie trawnik nie tykalny bo miejsce na bieganie dla chłopaków 2 + psa
  no cóz na razie trawnik nie tykalny bo miejsce na bieganie dla chłopaków 2 + psa   ale później to pewnie,  8)  koncepcję już szykuję
 ale później to pewnie,  8)  koncepcję już szykuję   

- Isia
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nigelluś pisałam wcześniej że nazwa na etykiecie przy tej rózy była Harry ale pod tą nazwą nigdzie nie znalazłam w necie rózy jakiejkolwiek więc watpię czy tak rzeczywiscie sie nazywa. Pani w szkółce gdzie kupiłam mówiła że to nowość   Trawniczek systematycznie ciacham i rabaty powiększam ale musze to robić delikatnie... na paluszkach żeby chłopaki za nadto sie nie burzyli i przy okazji nie niszczyli posadzonych roślinek. Proporcjonalnie do ich wzrostu trawnika ubywa
 Trawniczek systematycznie ciacham i rabaty powiększam ale musze to robić delikatnie... na paluszkach żeby chłopaki za nadto sie nie burzyli i przy okazji nie niszczyli posadzonych roślinek. Proporcjonalnie do ich wzrostu trawnika ubywa   

Wiolu 
   potrzebują niestety tego trawnika a ja pomysłów na jego zagospopdarowanie mam juz dużo  8)
 potrzebują niestety tego trawnika a ja pomysłów na jego zagospopdarowanie mam juz dużo  8)  

Trawniczek systematycznie ciacham i rabaty powiększam ale musze to robić delikatnie... na paluszkach żeby chłopaki za nadto sie nie burzyli i przy okazji nie niszczyli posadzonych roślinek. Proporcjonalnie do ich wzrostu trawnika ubywa

Wiolu

krople rosy to biżutetria dla królowej kwiatów, cudownie wygląda
 krople rosy to biżutetria dla królowej kwiatów, cudownie wygląda 

Ewa
 Ewa

dzięki Gosiulek będę mogła przynajmniej sie czegos dowiedzieć o niej chociaz przyznam szczerze mało jestem z niej zadowolona
 dzięki Gosiulek będę mogła przynajmniej sie czegos dowiedzieć o niej chociaz przyznam szczerze mało jestem z niej zadowolona