dziewczyny, w razie co ja mam jeszcze nasionka kosmosu (tylko którego??) od Magdy - nie zdążyłam posiać
niestety siewki, które od Ciebie dostałam padły - częściowo im w tym pomogłam
za to mogę obdzielić siewkami kosmosu sea shells jakby byli chętni, mieszanka kolorów ;)
aaa i jakbyście miały mało niespodzianek, to mam jeszcze cały czas nasionka mojej rewelacyjnej mieszanki
Co wy mówicie ?
Ja mam kosmosy wszędzie. Panoszą się dosłownie wszędzie.
Wywalam tam gdzi mi przeszkadzają, wczoraj nawet z rozpędu wywaliłam małe siewki z warzywniaka.
A to był koperek
Jeśli zaprosicie je raz to się porozsiewają gdzie popadnie.
Ale są ładne więc wybaczam
Mieszanki wracają niczym bumerang Dziewczyny my kilka ładnych lat (ok. 8-6) temu wysiałyśmy dwie mieszanki, to do dzisiaj rozsiewają się (mimo wyrywania ich we wczesnym stadium wzrostu) tzw. złoty deszcz oraz coś pseudoskalniakowe różowo i brzydko kwitnące
Madziu malwy u mnie tez wzeszły, kosmosy także, zobaczymy tylko jakie. Ale ta ciemna malwa jest super, jak mi się podobają takie kwiaty, jeszcze tylko niech ta olbrzymia lilia zakwitnie to będzie git
Madziu, to dawaj fotki, juz nie mogę sie doczekać ich kwiatów, ale będzie efekt. Uwielbiam lilie drzewa, szkoda, ze nie mam na razie takich, ale i tak pewnie ukradliby mi Właśnie, teraz zaczyna się zamartwianie o moje lilie na działce, bo chętnych na ich zrywanie nigdy nie brakuje