Ogród -hal1959 cz.3
- izabella1004
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

- izabella1004

- izabella1004

- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52

Jadziu Etiuda ma bardzo ciekawy kolor różu,ja  takiego nie widziałam,zresztą  mam też mało różowych róż,jedna NN i Excelsa,ale Etiuda jest całkiem inna,ciekawe jak będzie wyglądać w pełnym rozkwicie i czy kolor się dużo zmieni 

.U mnie te jesienno wiosenne prędzej zakwitną 
 ,niż te starsze.
Iwonko myślę,że z nasionek wyrosną maki ,ale nie zakwitną chyba w tym samym roku.Ja będę rozsadzać swoje,więc jakbyś chciała to mogę dać siewki.Jesienią dostałam sieweczkę od Izabelli 1004,tej wiosny pięknie zakwitła ,ma 1 kwiat i 2 pąki jeszcze.Nasionek też mogę zebrać , makówek mam bardzo dużo,bo kępa się rozrosła,że brakuje miejsca

Część jest tylko widoczna na fotce i część jeszcze nie kwitnie,ta z tyłu,tak wyrosły,
że się pokładają,mają za ciasno

Iwonko myślę,że z nasionek wyrosną maki ,ale nie zakwitną chyba w tym samym roku.Ja będę rozsadzać swoje,więc jakbyś chciała to mogę dać siewki.Jesienią dostałam sieweczkę od Izabelli 1004,tej wiosny pięknie zakwitła ,ma 1 kwiat i 2 pąki jeszcze.Nasionek też mogę zebrać , makówek mam bardzo dużo,bo kępa się rozrosła,że brakuje miejsca
Część jest tylko widoczna na fotce i część jeszcze nie kwitnie,ta z tyłu,tak wyrosły,
że się pokładają,mają za ciasno