Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 3
Witajcie
Kilka dni odpoczywałam od komputera, a tu tylu gości
!
Miło mi, że mnie odwiedzacie
Pogoda się poprawiła, jest ciepło i słonecznie. Właściwie od soboty jest słonecznie, ale w sobotę i niedzielę tak okropnie wiało, że głowę urywało!
Z rozwianym włosem i rozpaczą ścinałam przekwitnięte róże prawie całą sobotę. Tak mi szkoda, że przez "przepiękną wiosnę" pierwsze kwitnienie róż tak szybko się kończy
Witaj Krysiu, Warwicki są 6 letnie, tnę je dosyć mocno wiosną, po pierwszym kwitnieniu zdecydowanie mniej.
Pytaj, pytaj, na każde pytanie chętnie odpowiem
Alutko, czekam więc na pytania, oczywiście będziemy pośredniczkami między naszymi M
MałaRybko, płatki róż i liście zbieram przy pomocy rączek
Jak jest tego dużo, szczególnie jesienią, przy pomocy odkurzacza ogrodowego.
Kasiu, dzięki za miłe słowa, Warwicki pokazywałam już tyle razy, że to pewnie nudne
Ale pokażę jeszcze raz, Wasze życzenie jest dla mnie rozkazem 
Aga, Pirouette kwitnie 3 razy w sezonie, oczywiście pierwsze kwitnienie jest najbardziej okazałe.
Aniu, Pirouette jest pnącą różą, ale ze sztywnymi gałązkami.
Hanuś,
Nie zabijaj!! Zapomniałam, a swojego wątku nie studiowałam dokładnie, oczywiście nie zapisałam sobie
Już nigdy nie będzie bezimienna NN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj pachnąca Ewciu
Izunia, jak to ze sprzedażą internetową bywa, wszyscy próbują zrobić kasę, a klient jest przy okazji
Róże, które od nich w zeszłym roku kupiłam też okazało się, że nie są tymi, którymi miały być
Ta fioletowa, to też nie Waltz Time tylko Sisi, na 99%, mam ją z Oczarj, kupiłam 2 jedną Sympathie, 1 Indigolette, przyszły 2 Indigolette, które są raczej Sisi według wszystkich cech, zapach, powtarzanie itd.., no pomyliło im się
Dokładnie miałam taką samą rozmowę jak TY!
Krzew ma się świetnie rośnie w górę! Później go pokażę.
Grażynko, Bogusiu, Halinko

Miło mi, że mnie odwiedzacie
Z rozwianym włosem i rozpaczą ścinałam przekwitnięte róże prawie całą sobotę. Tak mi szkoda, że przez "przepiękną wiosnę" pierwsze kwitnienie róż tak szybko się kończy
Witaj Krysiu, Warwicki są 6 letnie, tnę je dosyć mocno wiosną, po pierwszym kwitnieniu zdecydowanie mniej.
Pytaj, pytaj, na każde pytanie chętnie odpowiem
Alutko, czekam więc na pytania, oczywiście będziemy pośredniczkami między naszymi M
MałaRybko, płatki róż i liście zbieram przy pomocy rączek
Kasiu, dzięki za miłe słowa, Warwicki pokazywałam już tyle razy, że to pewnie nudne
Aga, Pirouette kwitnie 3 razy w sezonie, oczywiście pierwsze kwitnienie jest najbardziej okazałe.
Aniu, Pirouette jest pnącą różą, ale ze sztywnymi gałązkami.
Hanuś,
Już nigdy nie będzie bezimienna NN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj pachnąca Ewciu
Izunia, jak to ze sprzedażą internetową bywa, wszyscy próbują zrobić kasę, a klient jest przy okazji
Ta fioletowa, to też nie Waltz Time tylko Sisi, na 99%, mam ją z Oczarj, kupiłam 2 jedną Sympathie, 1 Indigolette, przyszły 2 Indigolette, które są raczej Sisi według wszystkich cech, zapach, powtarzanie itd.., no pomyliło im się
Krzew ma się świetnie rośnie w górę! Później go pokażę.
Grażynko, Bogusiu, Halinko
Witajcie dziewczyny 
Edytko, a Ty po nocy po ogródkach biegasz? Chyba u mnie zmokłaś okropnie bo ulewa była straszna! Ściana deszczu!!
Dzisiaj jeszcze nie lało, za to pochmurnie i okropne wietrzysko!
Kiedy wreszcie będzie ładna pogoda??
No to "różanie" dalej pokazuję

Iza dla Ciebie
Kwiaty po deszczach nie wyglądają zbyt atrakcyjnie
Sisi

Edytko, a Ty po nocy po ogródkach biegasz? Chyba u mnie zmokłaś okropnie bo ulewa była straszna! Ściana deszczu!!
Dzisiaj jeszcze nie lało, za to pochmurnie i okropne wietrzysko!
No to "różanie" dalej pokazuję

Iza dla Ciebie

Ewuniu rzeczywiścię pąki są całkiem inne nić Waltz Time ale krzak niczego sobie... fajne sztywne łodygi... podba mi się i będę ją miała na uwadze
Ewuś a co to za róża na pierwszym zjęciu??? środek i okrąglutkie płatki ma jak White new dawn...
Co to za piękność???
Ewuś a co to za róża na pierwszym zjęciu??? środek i okrąglutkie płatki ma jak White new dawn...
Co to za piękność???
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
KDanuta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu ogród różany piękny, moim marzeniem jest
docelowo stworzyć taki ogród, jest już jego namiastka,
myślę że z czasem się uda............mam pytanie czy jesteś