Jestem-menia
Mambo dzięki wielkie za odpowiedź.
Ja wczoraj w swoje doniczce zdobiła dziurki i poporuszałam trochę to spagnum, było takie zbite a na wierzchu pojawiło się coś białego , taki nalot. Dziś miał w doniczce taką leciutką rosę, zobaczymy co będzie dalej, ale mi się bardzo podoba i nie wiem czy się nie pokuszę na następną ;)
Ja wczoraj w swoje doniczce zdobiła dziurki i poporuszałam trochę to spagnum, było takie zbite a na wierzchu pojawiło się coś białego , taki nalot. Dziś miał w doniczce taką leciutką rosę, zobaczymy co będzie dalej, ale mi się bardzo podoba i nie wiem czy się nie pokuszę na następną ;)
Anusska, sama nie wiem co im posłużyło ;), ale bardzo dziękuję
. Biały jest z przeceny 7 zł z Biedronki i jest u mnie tak około 9 miesięcy. Kwiaty są duże, te maja 10 cm.
. A ten biały z żyłeczkami z Biedronki ale tak normalnie kupiony
.
aledra7 dzięki za pochwały
.
Dendrobium jest dla ciekawostki. Nałożyły się na siebie dwie bulwy, ale na tej pierwszej widać ucięty pęd kwiatowy stary i pod liściem na tej samej bulwie rośnie drugi pęd kwiatowy
. Z tyłu widac pęd kwiatowy na nowej bulwie .
aledra7 dzięki za pochwały
Dendrobium jest dla ciekawostki. Nałożyły się na siebie dwie bulwy, ale na tej pierwszej widać ucięty pęd kwiatowy stary i pod liściem na tej samej bulwie rośnie drugi pęd kwiatowy
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nieważne że z dziwnego miejsca, ważne że będą kwiatuchy
Meniu, ten biały z żyłeczkami jest uroczy
ten z przeceny również 
Meniu, ten biały z żyłeczkami jest uroczy
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Bardzo dziękuję za odwiedziny i pochwały, wszystkie przekazałam komu trzeba 
moni;) dziękuję.
Dusiu na pierwszym planie widać starą psełdobulwę i pędzik, a na drugim nową z pędzikiem. One tak na zdjęciu wyszły jakby była jedna
Joanne pewnie,że nie ważne skąd są , aby pięknie kwitły.
Wando zgadzam się z Tobą,że to był GENIUSZ
moni;) dziękuję.
Dusiu na pierwszym planie widać starą psełdobulwę i pędzik, a na drugim nową z pędzikiem. One tak na zdjęciu wyszły jakby była jedna
Joanne pewnie,że nie ważne skąd są , aby pięknie kwitły.
Wando zgadzam się z Tobą,że to był GENIUSZ