Dziękuję za komplement co do irysów.
Ogród Anity- 2009
- aleksandra2323
- 500p

- Od: 28 cze 2008, o 00:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anitko, dzisiaj spotkała mnie jeszcze jedna niespodzianka od Ciebie. Dwa liliowce mają pączki - w tym roku się tego nie spodziewałam, więc radość tym większa
A psiak... byłabyś zainteresowana? Odległość dałoby się pokonać, w przyszłość Samsona jest zaangażowanych tyle osób, że i transport nie stanowił by problemu. Ale na pewno musiałabyś dowiedzić się więcej o psie? A może dam Ci telefon do wolontariuszki, ona się nim zajmuje osobiście? Tylko się nie pogniewaj, nie staram Ci się go wepchnąć,
tylko wiem, że byłoby mu wspaniale u Ciebie.
A psiak... byłabyś zainteresowana? Odległość dałoby się pokonać, w przyszłość Samsona jest zaangażowanych tyle osób, że i transport nie stanowił by problemu. Ale na pewno musiałabyś dowiedzić się więcej o psie? A może dam Ci telefon do wolontariuszki, ona się nim zajmuje osobiście? Tylko się nie pogniewaj, nie staram Ci się go wepchnąć,
- Anitaaa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Potrzebuje pieska małego najlepiej szczeniaczka mam syna który bardzo bawi się a psami mam 3 duże ale 4 by tez znalazł miejsce.Marzenia to o jamniku krótkowłosym ale są nie na moją kieszeń.aleksandra2323 pisze:Anitko, dzisiaj spotkała mnie jeszcze jedna niespodzianka od Ciebie. Dwa liliowce mają pączki - w tym roku się tego nie spodziewałam, więc radość tym większa![]()
A psiak... byłabyś zainteresowana? Odległość dałoby się pokonać, w przyszłość Samsona jest zaangażowanych tyle osób, że i transport nie stanowił by problemu. Ale na pewno musiałabyś dowiedzić się więcej o psie? A może dam Ci telefon do wolontariuszki, ona się nim zajmuje osobiście? Tylko się nie pogniewaj, nie staram Ci się go wepchnąć,tylko wiem, że byłoby mu wspaniale u Ciebie.
ten Pies potrzebuje bardziej troskliwszej opieki bo ma długą sierść a ja jestem zabiegana osobą.
- aleksandra2323
- 500p

- Od: 28 cze 2008, o 00:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
x_P-42
Witaj Anitko
Pisałam już nie raz więc napiszę kolejny , masz piękny ogród z wspaniałymi roślinkami , jest co oglądać i gdzie wypoczywać . Kochana ja jak zwykle z pytaniem
, dostałam od Ciebie sadzoneczki ślicznego derenia , wiesz ten z pstrokatymi postrzępionymi listkami , pączki kwiatowe koloru żółtego , mogę prosić o nazwanie go
.
Pozdrawiam Cię cieplutko
Pisałam już nie raz więc napiszę kolejny , masz piękny ogród z wspaniałymi roślinkami , jest co oglądać i gdzie wypoczywać . Kochana ja jak zwykle z pytaniem
Pozdrawiam Cię cieplutko
- Anitaaa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
marpa
Witaj
zapraszam częściej.
tija
Elu Na pewno dereń ale nie znam odmiany
Widziałam opuncje w Twoim ogrodzie jak rośnie Iga nawet chyli czoło
oby dobrze przezimować.
Podpowiem Ci jeszcze że ja na początku nakładałam szybę by nie było zastoin wodnych obecnie tak się rozrosła że, nie potrzebuje szyby
Miiriam
Witaj milo że, wpadłaś.Dziękuję za mile słowa.Obecnie chyba wszyscy na forum mają dość deszczu.
Ta pogoda jest pokręcona w kwietniu zamiast deszczu było sucho a też robi sie za mokro nie ma stabilnej pogody.
Witaj
tija
Elu Na pewno dereń ale nie znam odmiany
Widziałam opuncje w Twoim ogrodzie jak rośnie Iga nawet chyli czoło
Podpowiem Ci jeszcze że ja na początku nakładałam szybę by nie było zastoin wodnych obecnie tak się rozrosła że, nie potrzebuje szyby
Miiriam
Witaj milo że, wpadłaś.Dziękuję za mile słowa.Obecnie chyba wszyscy na forum mają dość deszczu.
Ta pogoda jest pokręcona w kwietniu zamiast deszczu było sucho a też robi sie za mokro nie ma stabilnej pogody.