Kolorowy ogród Geni -Cz.6
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj Piotr będziesz miał takie same kłopoty jak ja z miejscem na sadzenie nowych odmian .piterek pisze:Ja ostatnio wyśnupałem kilka wspaniałych nowych odmian forsycji o ozdobnych liściach i już kombinuje jak je zdobyć i gdzie powędrują hehe![]()
![]()
A ja nawet nie wiedziałam że takie istnieją do póki Asia nie przysłała mi tej sadzonki
Genia
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu może inaczej powiem , wolę piwonie o pełnych kwiatach zresztą wszystkie roślinki o pełnych kwiatach . Mam mało miejsca w ogrodzie więc muszę robić selekcję wybierać tylko to co mi się najbardziej podoba . Gdybym wiedziała że to piwonia o kwiatach pojedynczych i do tego nie żółta to bym jej nie kupiła .
Genia
Genia
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Spotkałaś się Gieniu ze śmierdzącymi piwoniami? U mnie przed domem coś śmierdzi, podobnie jak gipsówka. I najbardziej podejrzewam piwonie 
Fajne masz Tawułki
Fajne masz Tawułki
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Piwonie pachną !!!
Pięknie pachną.
W zeszłym roku narzekałam na śmierdzace kwiaty żurawki drżączkowej a w tym roku okazalo się że to dyptam mi śmierdział,
a żurawki były zaraz obok
Gieniu - nie pozbywaj się swojej żółtej piwonii, bo choć nie jest taka jakiej się spodziewalaś ale i tak jest piękna.
Bardzo nietypowa, kolor dość dziwny, oryginalny.
A gdybyś jednak chciała się jej pozbyć - reklamuj.
Sama miałam ochotę na żółtą piwonię ale cena mnie zniechęciła.
Pięknie pachną.
W zeszłym roku narzekałam na śmierdzace kwiaty żurawki drżączkowej a w tym roku okazalo się że to dyptam mi śmierdział,
a żurawki były zaraz obok
Gieniu - nie pozbywaj się swojej żółtej piwonii, bo choć nie jest taka jakiej się spodziewalaś ale i tak jest piękna.
Bardzo nietypowa, kolor dość dziwny, oryginalny.
A gdybyś jednak chciała się jej pozbyć - reklamuj.
Sama miałam ochotę na żółtą piwonię ale cena mnie zniechęciła.