No nieźle
Ogród Igi - cz.4
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Igo zdjęcia deszczowe piękne ,co z tego ja mamy dosyć już deszczu i błota w ogrodzie .
Chciałam zapytać bo zauważyłam że Twoja żurawka ta pomarańczowa ma takie zdrowe liście mojej zasychają nie wiem czemu może moja ziemia jednak zbyt ścisła ,bardzo się boję że ją całkiem stracę ,ten okruszek żółty od Ciebie też i niektóre z czerwonych ale nie wszystkie .
Genia
Chciałam zapytać bo zauważyłam że Twoja żurawka ta pomarańczowa ma takie zdrowe liście mojej zasychają nie wiem czemu może moja ziemia jednak zbyt ścisła ,bardzo się boję że ją całkiem stracę ,ten okruszek żółty od Ciebie też i niektóre z czerwonych ale nie wszystkie .
Genia
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wczoraj, przed snem, oglądałam twój ogród Igo
, pokazywałam niektóe fotki mężowi. Dziś w nocy śniłaś mi się i twój ogród, i że przyjechałam do ciebie podziwać te wszystkie piękności na zywo
. co za sny hihi.
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- dianek

- Od: 24 lip 2008, o 11:43
Iguś a ja mam pytanko - masz jakiś system nawadniający czy biegasz z wężem w upalne dni ?:>
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Aniu, chyba wyjedziemy w piątek. Trzeba będzie spotkanie przełożyć.Rzadko mamy taki długi weekend i Piotr chce wyjechać.kubanki pisze:Iga, deszczowa seria piękna. Poetycko ujęłaś te krople w obiektyw
Rabatka hostowa śliczna i nie da się ukryć, że u siebie ściągnęłam Twój pomysł z żurawkami czerwonymi wśród nich. Chyba się nie pogniewasz?
Jakby była ładna pogoda w weekend, to może faktycznie udałoby się nam w końcu do tego parku wybrać i przy okazji na chwilę Was odwiedzić. Strasznie bym chciała. Będziecie w sobotę w domu?
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Dianek , mam system nawadniający.Na razie sekcje trzeba otwierać ręcznie, bo jeszcze nie ma elektrozaworów, lato się zbliża będą inne wydatki.
Mała Rybko, już Cię zapraszałam.
Gieniu, zauważyłam ,że żurawki świetnie rosną na piaszczystym skalniaku u mnie, więc chyba nie lubią ścisłej ziemi.Ty masz tyle innych pięknych roślin, że nikt nie zauważy braku żurawek.
Bożenko, PW.
Ewuś, to jaszczurka z mosiądzu, może trochę kiczowato, ale jak pokryje się patyną czasu to będzie nieźle wyglądać.
Moniko , miłego wypoczynku. PA.
Mała Rybko, już Cię zapraszałam.
Gieniu, zauważyłam ,że żurawki świetnie rosną na piaszczystym skalniaku u mnie, więc chyba nie lubią ścisłej ziemi.Ty masz tyle innych pięknych roślin, że nikt nie zauważy braku żurawek.
Bożenko, PW.
Ewuś, to jaszczurka z mosiądzu, może trochę kiczowato, ale jak pokryje się patyną czasu to będzie nieźle wyglądać.
Moniko , miłego wypoczynku. PA.
- dianek

kurcze muszę coś u teściów wykombinować.. bo nie wierzę że będą z wężem latali....
a masz kroplujący czy taki zwyczajny ?:>
a masz kroplujący czy taki zwyczajny ?:>
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
- dianek

też pewnie coś takiego będę musiała wykombinować...
PS. ale ogródek masz wypasiony - jestem pod wrażeniem ^^
i uciekam na egzamin z prawa w gospodarce przestrzennej ;) będę wieczorkiem ;) miłego dnia
PS. ale ogródek masz wypasiony - jestem pod wrażeniem ^^
i uciekam na egzamin z prawa w gospodarce przestrzennej ;) będę wieczorkiem ;) miłego dnia
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek