Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
rozwiązanienie zagadki - to jest modrak. - taka mam nadzieję.
Aniu masz cudny ogród i widzę, że dużo pięknych roślin, miło tak patrzeć na te kolory.
Aniu masz cudny ogród i widzę, że dużo pięknych roślin, miło tak patrzeć na te kolory.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Grażynko to nie jest modrak!!!.Te liscie w dotyku są chropowate i lekko kłujące.Nazwa tej rosliny jest bardzo popularna i występuje w wielu odmianach.
Dzięki za miłe słowa.Własnie wróciłam z działki i mam ochotę na nowe rośliny a nie mam ,gdzie sadzić
Z tej złości poprzycinałam wszystkie iglaki i wyrzuciłam kilka funkii ,aby wsadzić pięknego rododendrona
Andzio ,jak będziesz tak walił głową w mur to będę zmuszona przyjechac i zrobić Ci opatrunek
Jeszcze nie zdradzę mojej zagadki
Myślę ,że ciekawośc Cię nie "spali" 
Z tej złości poprzycinałam wszystkie iglaki i wyrzuciłam kilka funkii ,aby wsadzić pięknego rododendrona
Andzio ,jak będziesz tak walił głową w mur to będę zmuszona przyjechac i zrobić Ci opatrunek
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Dlaczego wyrzuciłaś funkie, może znalazł by się chętny na nie.
Ja ciagle dokupuję jakieś, mam jeszcze duzo miejsca do sadzenia.

Ja ciagle dokupuję jakieś, mam jeszcze duzo miejsca do sadzenia.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- anulka
- Przyjaciel Forum

Witajcie ;:12
Chociaż długo mnie nie było i ''spadłam'' już poza listę to jednak wędrowałam po Waszych ogrodach.Są wszystkie piękne!!!Każdy z Was wkłada tyle serca a widać to po roślinach,które z wdzięczności tak ślicznie kwitną
Przez to oglądanie mój ogród przestał mi się podobać.-jest za mały i nie mogę powsadzać tego wszystkiego co Wy macie.To jest chyba zazdrość
Jeszcze trochę pooglądam i będę zmuszona pójśc do psychiatry-chyba ,że jest na etacie na tym forum
Najpierw zdjęcia z przydomowego ogrodu.Po dwóch latach doczekałam się różowego maka.
Chociaż długo mnie nie było i ''spadłam'' już poza listę to jednak wędrowałam po Waszych ogrodach.Są wszystkie piękne!!!Każdy z Was wkłada tyle serca a widać to po roślinach,które z wdzięczności tak ślicznie kwitną
Najpierw zdjęcia z przydomowego ogrodu.Po dwóch latach doczekałam się różowego maka.

- anulka
- Przyjaciel Forum

I jeszcze funkie w tym olbrzymka

Ale narobiłam tych zdjęć

Rododendrona dostałam na Dzień Matki od moich chłopaków.Jest cudny!!!
Nad nim na zdjęciu to oliwnik.
I jak pozwolicie to jeszcze parę fotek-mam nadzieję ,że jeszcze nie chrapiecie przy tym oglądaniu?

To tyle z mojego ogródka
Jutro zapraszam do odwiedzenia mojej działeczki.

Ale narobiłam tych zdjęć

Rododendrona dostałam na Dzień Matki od moich chłopaków.Jest cudny!!!
Nad nim na zdjęciu to oliwnik.
I jak pozwolicie to jeszcze parę fotek-mam nadzieję ,że jeszcze nie chrapiecie przy tym oglądaniu?

To tyle z mojego ogródka
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie chrapiemy jeszcze
Wręcz przeciwnie, teraz spać nie będę, bo tak mi się podobają te cieniste rabaty. Chyba odgapię kilka fajnych zestawień różnych roślin, mogę?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."