Ogród Azy
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Różne są dzieci 11letnie, jedna taka ostatnio prawie na śmierć mnie i swoją matkę zagonila na szlaku nad reglami z Koscieliskiej do Chochołowskiej. Wejść dziecko wejdzie, ale jeśli jest bardzo żywe to lepiej schodzić na południe, na Słowację tam jest dużo łatwiejsza ścieżka.
U mnie niedawno było grdobicie, a właściwie gradołaskotanie pospadały biale kulki ale jakoś tak łagodnie, a wysokie góry są pobielone.
U mnie niedawno było grdobicie, a właściwie gradołaskotanie pospadały biale kulki ale jakoś tak łagodnie, a wysokie góry są pobielone.
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olu-dwa wieczerniki damskie są jasne(lila),a jeden ciemny.Miałam szczęście,że są różne.Ogródek na ukończeniu, śladu klepiska i zbiorów rzeczy różnych a nieprzydatnych pana Rysiaczka.Mamy jeszcze trochę gałęzi i gruzu do utylizacji.Okien nie będą mi wymieniać(odwołali zlecenie), bo muszą zabezpieczyć spadający tynk.
- Aza

Ewo widziałam te twoje wieczorniki w innych miejscach, mimo że u mnie dużo zimniej to te kwiatki u mnie są bardziej rozkwitnięte. Ja dzis nie pracowałam w ogrodzie, byłam na Gęsiej Szyji , ale wracałam przez Halę Gąsienicową , bo chciałam pooglądać co kwitnie. Kwiatki są marne, drobne ,bo w maju było bardzo sucho ,a teraz był śnieg i dębik który kwitł już przed opadem śniegu jest sponiewierany. Jak wróciłam o piątej to w ogrodzie pachniało zjednej strony białym bzem a z drugiej wieczornikiem damskim. Zrobiłam parę zdjęć.
Widok domu z ulicy.

Ślicznie wygląda młody smreczek, zkwitła pierwszym kwiatkiem truskawka. Irga, posadzona dzięki pomysłowi KaRo ma pączki, ale jeszcze nie mogę dociec czy będzie kwitla bialo czy różowo.

Widok domu z ulicy.

Ślicznie wygląda młody smreczek, zkwitła pierwszym kwiatkiem truskawka. Irga, posadzona dzięki pomysłowi KaRo ma pączki, ale jeszcze nie mogę dociec czy będzie kwitla bialo czy różowo.

- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Olgo - przepiękne portrety roślin i widoki ... dzięki wielkie!
eh...że nie można zobaczyć na żywo
Mój urdzik już dawno przekwitł ale te pędy z całą masą nasion sa również bardzo ozdobne...tak bym chciała by się rozsiał :P
a z zarzyczką górską tworzą idealny duet.
Wierzby cudne - szukam już u ogrodnika...
Zastanawiam się nad tym Olgo...bo:
- oddzielny temat byłby może wskazany a z uwagi na umieszczenie go w innej sekcji forum i
byłby pewnie bardziej dostępny ogółowi forumowiczów ale tylko tych zarejestrowanych.
W obecnym układzie dostęp do Twoich relacji maja wszyscy również goście forum
- prowadzenie 2 wątków będzie wymagało Twojej większej uwagi
- tematyka jaką zawiera Twój watek jest prawidłowa - a treści jakie tu zamieszczasz nie wykluczają się wzajemnie.
Wręcz przeciwnie ,moim zdaniem stanowią spójną całość.
Wszystko ma sens,ogródek przydomowy,wyprawy w góry,Twoje czworonogi i portrety roślin górskich.
Wszystko jest ok i na miejscu
Może tylko zastanów się nad zmiana tytułu swojego wątku by był on adekwatny do treści jakie zawiera?
Np. Tatrzański ogródek Azy,Ogródek Azy w Tatrach... ale niekoniecznie
Jeśli jednak zdecydujesz o wyłączeniu treści dotyczących TPN daj znać,
wydzielę te posty lub po prostu załóż tutajnowy wątek poświęcony Twoim relacjom z wypraw w góry.
Pozdrawiam i idę znowu na spacer w nasze góry
eh...że nie można zobaczyć na żywo
Mój urdzik już dawno przekwitł ale te pędy z całą masą nasion sa również bardzo ozdobne...tak bym chciała by się rozsiał :P
a z zarzyczką górską tworzą idealny duet.
Wierzby cudne - szukam już u ogrodnika...
Aza pisze: Właśnie się zastanawiałam czy nie zrobić osobnego tematu o kwiatkach w TPN i TANAP ,żeby nie denerwować Administratora bałaganem,zrobie tak jak mi doradzisz,
Zastanawiam się nad tym Olgo...bo:
- oddzielny temat byłby może wskazany a z uwagi na umieszczenie go w innej sekcji forum i
byłby pewnie bardziej dostępny ogółowi forumowiczów ale tylko tych zarejestrowanych.
W obecnym układzie dostęp do Twoich relacji maja wszyscy również goście forum
- prowadzenie 2 wątków będzie wymagało Twojej większej uwagi
- tematyka jaką zawiera Twój watek jest prawidłowa - a treści jakie tu zamieszczasz nie wykluczają się wzajemnie.
Wręcz przeciwnie ,moim zdaniem stanowią spójną całość.
Wszystko ma sens,ogródek przydomowy,wyprawy w góry,Twoje czworonogi i portrety roślin górskich.
Wszystko jest ok i na miejscu
Może tylko zastanów się nad zmiana tytułu swojego wątku by był on adekwatny do treści jakie zawiera?
Np. Tatrzański ogródek Azy,Ogródek Azy w Tatrach... ale niekoniecznie
Jeśli jednak zdecydujesz o wyłączeniu treści dotyczących TPN daj znać,
wydzielę te posty lub po prostu załóż tutajnowy wątek poświęcony Twoim relacjom z wypraw w góry.
Pozdrawiam i idę znowu na spacer w nasze góry
Azo prześledziłam Twój wątek od deski do deski co zajęło mi chyba za trzy wieczory. I muszę Ci powiedzieć , że takiego wątku choć jest na tym forum tego trochę , jeszcze nie spotkałam .
Tak mnie zachwiciły Twoje opowieści o Twoim domku , ogrodzie , o twoich pieskach , o wycieczkach w góry i o wypadzie do Peru , jakbym czytała jakąś książkę .
Jestem pod wielkim wrażeniem .Piszesz tak ciekawie , ze nie chce sie ani na chwile stąd wychodzić tylko chce się jeszcze i jeszcze.....
Góry ja też uwielbiam , jestem w Zakopanym co roku latem i również uwielbiam spacerować po nich . W zeszłym roku zaliczyłam Giewont . Na Rysy sie nie wybierałam bo myślałam , że nie jest tak łatwo , ale z tego co piszesz to wcale nie jest tak źle . Może kiedyś sie zdecyduje.
Pozwolisz , że będę do Ciebie zaglądać ......bardzo mi sie u Ciebie podoba
Tak mnie zachwiciły Twoje opowieści o Twoim domku , ogrodzie , o twoich pieskach , o wycieczkach w góry i o wypadzie do Peru , jakbym czytała jakąś książkę .
Jestem pod wielkim wrażeniem .Piszesz tak ciekawie , ze nie chce sie ani na chwile stąd wychodzić tylko chce się jeszcze i jeszcze.....
Góry ja też uwielbiam , jestem w Zakopanym co roku latem i również uwielbiam spacerować po nich . W zeszłym roku zaliczyłam Giewont . Na Rysy sie nie wybierałam bo myślałam , że nie jest tak łatwo , ale z tego co piszesz to wcale nie jest tak źle . Może kiedyś sie zdecyduje.
Pozwolisz , że będę do Ciebie zaglądać ......bardzo mi sie u Ciebie podoba
- Aza

KaRo Jeśli uważasz że nie narażam się na wyrzucenie z FORUM treścią mioch postów to nie będę nic zmieniać.
Tytuł jest najkrótszy możliwy, a ja lubię zwięzłość.
Kto zaglądałby do mojego zapóźnionego w rozwoju ogrodu, gdyby nie przynęta w postaci relacji aktualnej z Tatr.
Idę na spacer po twoim ogrodzie bo dawno tam nie byłam.POZDRAWIAM.
Obydwie wierzby lubią bardzo wapień. tak jak dębik skalnica i szarotka.
Tytuł jest najkrótszy możliwy, a ja lubię zwięzłość.
Kto zaglądałby do mojego zapóźnionego w rozwoju ogrodu, gdyby nie przynęta w postaci relacji aktualnej z Tatr.
Idę na spacer po twoim ogrodzie bo dawno tam nie byłam.POZDRAWIAM.
Obydwie wierzby lubią bardzo wapień. tak jak dębik skalnica i szarotka.