Bardzo mi miło, że zauważyłaś moją częstą obecność w Twoim ogrodzie, ale przecież jak mogę obojętnie przejść, gdy u Ciebie tyle piękna. Naprawdę nie potrafię nawet tego wyrazić.
Za każdym razem, kiedy zachodzę, widzę kolejne Twoje cudeńka, które napawają mnie niesamowitym optymizmem i energią. I tak jest tym razem. Sam się zastanawiam skąd u mnie taka olbrzymia pasja, pamiętam, że zawsze byłem otwarty i wrażliwy na kwestie przyrody i jej piękna, ale obecnie sięgło to już takiego poziomu, że nie potrafię, żyć inaczej.
To Nasze forum spotęgowało, moje dotychczas ukryte pasje. Jest to jedyna obecnie, rzecz która sprawia mi olbrzymią satysfakcję. Oj gdyby ta pasja obudziła się wcześniej, na pewno moje dotychczasowe życie wyglądałoby zupełnie inaczej.
Częste moje wizyty wiążą się również z pracami zaliczeniowymi, jakie muszę napisać a które wiążą się z obecnością przy komputerze. W między czasie zaglądam sobie na forum, oczywiście aby się zrelaksować i nabrać nowych sił twórczych, by te prace nie były przesiąknięte tendencyjnością, aby wnosiły moje pewne własne przemyślenia na różne tematy.
Pozdrawiam serdecznie