Amelie też mam a Sophia tuż... tuż...Aszka pisze:przyszłam zobaczyć Cleome a zobaczyłam piękne róże.Aleksandrę mam ale jeszcze w pąkach .U mnie jest jeszcze Amelia i Sofia Reinassance .Ciekawe czy bedą takie ładne jak Twoja
Dookoła domu - raistand - 2009
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- raistand

- Od: 18 mar 2007, o 20:28
Jest tak zimno, że chwilowo wszystko oprócz chwastów przestało rosnąć. Już niemal otwiera się eden, First Lady, Teasing Georgia, Bonita i coś tam jeszcze. Wieje tak, że nie chce się z domu wychodzić (a za chwile będę musiał
)
Zdaje się, że nie pokazywałem Clair

Renesansowa róża od Poulsena. Bardzo silnie i słodko pachnie. Kupiona w ub. roku spowodowała, że czuje do tej linii róż jakiś sentyment. Czekałem aż pojawią się w OBI z nadzieja na kupno Lei. Niestety przyjechały trzy palety Bonity.
Zdaje się, że nie pokazywałem Clair

Renesansowa róża od Poulsena. Bardzo silnie i słodko pachnie. Kupiona w ub. roku spowodowała, że czuje do tej linii róż jakiś sentyment. Czekałem aż pojawią się w OBI z nadzieja na kupno Lei. Niestety przyjechały trzy palety Bonity.
-
Bogusia2

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Andrzeju
. Jestem pod wrażeniem Twoich róż i piwoni. Bowl of Beauty po prostu przepiękna. Tak żałuje, że nie mam miejsca, żeby dosadzic kilka takich pieknych peonii. Róże masz sliczne. I juz tyle kwitnie. Isabel przepiękna i oczywiście Clair. Bardzo jestem ciekawa jaka bedzie Sophia. Będę czekac na jej zdjęcia. Z róż renesansowych Poulsena mam Bonitę i jest śliczna i pachnąca, rosnie dość mocno. Bardzo mi sie podoba Twój pomysł kolekcjonowania róż jednej linii. Obejrzałam je sobie na stronie Poulsena i wszystkie sa zachwycajace. Mnie sie trafił jeden "zamek" Cordoba i trzy "pałace" Crystal, Imerial i Olimpic, ale było to dzieło przypadku. Czekam na następne zdjęcia.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- raistand

- Od: 18 mar 2007, o 20:28
Bonitę też mam. Kupiłem ja jesienią i z niecierpliwością czekam na kwiaty
Która pachnie najmocniej? Nie wiem. Wietrzna pogoda nie sprzyja wąchaniu ;) Według mnie mocna i słodko pachną Clair, Ghita, Sandra. Silnie pachniał Othello. Może w końcu pogoda sie uspokoi i będzie można spokojnie wąchać.
Eden Rose ma takie ciapki... To chyba wina pogody
A to Rosarium na pniu. W sumie od niej się wszystko (z różami) rok temu zaczęło...
Która pachnie najmocniej? Nie wiem. Wietrzna pogoda nie sprzyja wąchaniu ;) Według mnie mocna i słodko pachną Clair, Ghita, Sandra. Silnie pachniał Othello. Może w końcu pogoda sie uspokoi i będzie można spokojnie wąchać.
Eden Rose ma takie ciapki... To chyba wina pogody
A to Rosarium na pniu. W sumie od niej się wszystko (z różami) rok temu zaczęło...-
Bogusia2

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Eden nawet z wysypką jest piękny
. Rosarium kwitnie Ci fantastycznie.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia