tak mi gadali a żółty podobno też ale coś mi nie pasuję.
Leśny ogród Moni68 cz.4
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- pestka

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Moniko
pytasz o moją lewizję ona już jest na skalniaku ale pada i nie wiem kiedy pójdę na działkę
wczesniej miałam też czerwoną w domu w doniczce ale ją przelałam teraz na wiosnę
i już jej nie mam a tą posadziłam z tydzień przed deszczami na skalniak ale ona nie lubi mokro i nie wiem czy się nie zmarnuje przez te deszcze bo powinno się jej zrobić daszek żeby jej nie zalać właśnie nie wiem czy na zimę nie trzeba jej zabrać do domu zobaczę po deszczu czy jej nie zaszkodził

pytasz o moją lewizję ona już jest na skalniaku ale pada i nie wiem kiedy pójdę na działkę
wczesniej miałam też czerwoną w domu w doniczce ale ją przelałam teraz na wiosnę
i już jej nie mam a tą posadziłam z tydzień przed deszczami na skalniak ale ona nie lubi mokro i nie wiem czy się nie zmarnuje przez te deszcze bo powinno się jej zrobić daszek żeby jej nie zalać właśnie nie wiem czy na zimę nie trzeba jej zabrać do domu zobaczę po deszczu czy jej nie zaszkodził
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani, witam Was serdecznie 
Nie zaglądałam, bo M instalował nowe rzeczy w moim komputerze, a laptopa Pawełka nie lubię. Poza tym kolejny dzień leje i mam już szczerze dosyć tej pogody. W ogrodzie nic nie można zrobić, od czasu do czasu sprawdzam tylko, czy nie pojawiają się jakieś choróbska na roślinach. Podobno ma padać jeszcze do połowy przyszłego tygodnia
Ido, łubinów nie chcę
, ale dziękuję za propozycję. Eucomisy z powodzeniem mogą rosnąć w donicach, jak pisała Iga. Ja po prostu nie lubię nadmiaru pojemników w ogrodzie i wszystko sadzę w gruncie.
Ewo, mam nadzieję, że Twój Synek czuje się lepiej
Niestety, pogoda sprzyja przeziębieniom. Nie dość, że leje, to jeszcze jest zimno.
Agnieszko, dziękuję
Mam nadzieję, że Twój łubin rośnie dobrze 
Danusiu, bardzo dziękuję za odpowiedź
Tess, Dzień Dziecka trwał u nas dwa dni
Były kolejne zestawy lego, więc pełnia szczęścia osiągnięta
Igo, piękne masz już eucomisy
Moje zakwitną dopiero za jakiś czas 
Nie zaglądałam, bo M instalował nowe rzeczy w moim komputerze, a laptopa Pawełka nie lubię. Poza tym kolejny dzień leje i mam już szczerze dosyć tej pogody. W ogrodzie nic nie można zrobić, od czasu do czasu sprawdzam tylko, czy nie pojawiają się jakieś choróbska na roślinach. Podobno ma padać jeszcze do połowy przyszłego tygodnia
Ido, łubinów nie chcę
Ewo, mam nadzieję, że Twój Synek czuje się lepiej
Agnieszko, dziękuję
Danusiu, bardzo dziękuję za odpowiedź
Tess, Dzień Dziecka trwał u nas dwa dni
Igo, piękne masz już eucomisy
Monika
no i dobrze,że już masz komputer
Mój "kiedys" młody uwielbiał lego - ceny tych klocków były kosmiczne 18 lat do tyłu...no ale .
teraz te same klocki czekają na strychu na wnuki - hmm raczej wnuka - bo to policje, straże motorówki, dziki zachód, zamki.. ha ha hai nawet firma sprzatająca
no ale chya długo czekać będę na te wnuki
i dobrze
myślę....23 lata to za wcześnie uważam...
U mnie dziś słońce.ale chmury na niebie są i wiatr- nie da się nic robić w ogrodzie.
no i dobrze,że już masz komputer
Mój "kiedys" młody uwielbiał lego - ceny tych klocków były kosmiczne 18 lat do tyłu...no ale .
teraz te same klocki czekają na strychu na wnuki - hmm raczej wnuka - bo to policje, straże motorówki, dziki zachód, zamki.. ha ha hai nawet firma sprzatająca
i dobrze
U mnie dziś słońce.ale chmury na niebie są i wiatr- nie da się nic robić w ogrodzie.
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cieszę się Moniś, ze już jesteś. Stale podglądam Twój ogródek pijąc poranną kawkę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki