Zresztą co do odmiany moich nie jestem pewna, też SKS, trzeba zerknąć do starego, sprzed dwóch lat notatnika z zakupami
 Zresztą co do odmiany moich nie jestem pewna, też SKS, trzeba zerknąć do starego, sprzed dwóch lat notatnika z zakupami   

Wiolu, moja miłość to Super Parrot, kupuj, bo ich widok zapiera dech, a teraz takie rozwinięte, to już totalna rozkosz dla roślinnej duszyczki ;) Z początku na tą fotkę pomyślałam sobie, o Wiola posadziła te tulipany z takimi narcyzami jak ja
 Już chciałam tak pisać, ale coś mnie tknęło, że to chyba moja fotka...
 Już chciałam tak pisać, ale coś mnie tknęło, że to chyba moja fotka...  Znalazłam nazwę, jest to tulipan Ballade. U mnie na szczęście wczoraj popadało, podlało wszystko.
 Znalazłam nazwę, jest to tulipan Ballade. U mnie na szczęście wczoraj popadało, podlało wszystko.A tulipanowa mania mnie też dotknęła jak widzicie po fotkach, a dodam, że to jeszcze nie wszystkie ;) Chociaż na działce wydaje się ich mało, fotki trochę oszukują ;) Ale jesienią trzeba dokupić będzie narcyzów, bo coś asortyment mój zubożał. A jeszcze w poprzednim tygodniu dostałam przesyłkę od koleżanki z Holandii m.in. czarnych tulipanów, mam nadzieję, że ze dwie cebulki wyrosną, bo to był bulwki darmowe z niesprzedanej wyprzedaży ;) Ale za darmo warto spróbować
 Dostałam jeszcze dwie odmiany kanny, dalię, lilie.
 Dostałam jeszcze dwie odmiany kanny, dalię, lilie.

Tyle czekania, dokładnie 8 miesięcy, bilety schowane od października czekały ten wymarzony, upragniony sobotni majowy wieczór...
 Tyle czekania, dokładnie 8 miesięcy, bilety schowane od października czekały ten wymarzony, upragniony sobotni majowy wieczór...