Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 3
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś Twój ogródek jest dosłownie bajeczny, za każdym moim wejściem do Ciebie kolejna porcja zachwytów
Powiedz mi proszę co to za prześliczna roślinka na 1 i 4 zdjęciu
cudo
Bajeczne kępy goździków
i co to za fioletowa kępka na końcu z goździkami, bo nie widzę wyraźnie, też wspaniale wygląda, kocham takie wszelkiego rodzaju poduszkowce 
Kaaj, to koreanka, dobrze zgadłaś
To jej pierwszy taki wyczyn! Zawsze miała po kilka szyszek, ale w tym roku mnie zaszokowała, myślę, że po mroźnej zimie postanowiła wydać potomstwo 
Agnieszko, ta roślinka to osterospermum, też mi się podobają te koronkowe kwiatuszki
Ta poducha różowa, to też goździki miniaturowe, tylko pełne.
Ewo, no fakt Warwicki są piękne, mają niesamowitą ilość kwiatów, jeden feler to to, że niezbyt długo kwiaty się trzymają i śmiecą okrutnie.
Nareszcie świeci słońce i nie pada!!!!!!!
Agnieszko, ta roślinka to osterospermum, też mi się podobają te koronkowe kwiatuszki
Ta poducha różowa, to też goździki miniaturowe, tylko pełne.
Ewo, no fakt Warwicki są piękne, mają niesamowitą ilość kwiatów, jeden feler to to, że niezbyt długo kwiaty się trzymają i śmiecą okrutnie.
Nareszcie świeci słońce i nie pada!!!!!!!
Witaj Mariolko, ja też zmniejszam trawnik i przesadzam, przesadzam 
Tess, u mnie psianka rośnie na tarasie przed domem, tam jest patelnia! Myślę, że ją przelałaś, ale teraz dojdzie do siebie
Ona lubi pić, ale podlewaj ją jak będzie sucha.
Nie mogę wejść do Ciebie do ogrodu i do postów Administratora, do jeszcze kilku innych, nie wiem co się stało
Tess, u mnie psianka rośnie na tarasie przed domem, tam jest patelnia! Myślę, że ją przelałaś, ale teraz dojdzie do siebie
Nie mogę wejść do Ciebie do ogrodu i do postów Administratora, do jeszcze kilku innych, nie wiem co się stało
-
Bogusia2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewo róże przepiękne. Warwicki zachwycaja i cała reszta też. Jak ja bym chciała znaleźć miejsce dla Abrahama. Czy możesz przypomnieć jakie róże wspinaja się po łuku tym na ostatnim zdjęciu? Po przy tym zaokraglonym to właśnie Abraham i Aloha?
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Inka10
- 100p

- Od: 14 maja 2009, o 22:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo, Tuscany rzeczywiście piękna! Moja jeszcze nie kwitnie, ale ma masę pączków na całych gałązkach - od góry do dołu
. Martwi mnie tylko jej pokrój - 3 gałęzie (ubiegłoroczne) są zdecydowanie dłuższe od innych a teraz po deszczach leżały na ziemi. Podparłam je, ale zastanawiam się, czy wiosną nie uciąć ich krótko? W tym roku przycięłam je chyba za lekko i krzak zrobił się "rozlazły".
Pozdrawiam - Iza
Pozdrawiam - Iza
Ewo ja nie wiem co Ty robisz, że róże tak pięknei Ci rosną...ale przychodzę codziennie mając nadzieję, że w końcu wygadasz się...
" a podlewam je xxx" hihihi
Ewo wiem, że w zeszłym roku mówiłaś... ale powiedz mi jeszcze raz... czy wrwick chorował Ci na coś? mszyce, czy coś?
Często o nim myśle... i nei wiem czemu mamzakodowane, że coś go łapie...
" a podlewam je xxx" hihihi
Ewo wiem, że w zeszłym roku mówiłaś... ale powiedz mi jeszcze raz... czy wrwick chorował Ci na coś? mszyce, czy coś?
Często o nim myśle... i nei wiem czemu mamzakodowane, że coś go łapie...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski

Maryna.