Zielono mi... ! cz.2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Jagódko podziwiam Cię! Strasznie mi się u Ciebie wszystko podoba - masz świetny gust. Piękne kwiatuszki i wystrój w domku - uwielbiam do Ciebie zaglądać.
Balkonik masz cudny i te kwiatuszki w takich pięknych domkach.... Powiedz mi proszę czy ten regalik to masz na stałe na balkonie? Ja mam na tarasie szafkę i od wilgoci zaczyna się rozchodzić. Jak jest brzydko na dworku to muszę ją chować do domu, co jest strasznie uciążliwe.
A ten domek skrętniczka - super. Jestem pewna, że robiłaś go sama. Cudnie wygląda. Ostatnio w sklepie widziałam dokładnie taką filiżankę i chętnie bym od Ciebie odgapiła pomysł... tylko zanim się zbiorę, żeby to zrobić ... Nie wiem czy pamiętasz jak rozmawiałyśmy o decoupage... od tamtej pory jeszcze się za to nie wzięłam
Balkonik masz cudny i te kwiatuszki w takich pięknych domkach.... Powiedz mi proszę czy ten regalik to masz na stałe na balkonie? Ja mam na tarasie szafkę i od wilgoci zaczyna się rozchodzić. Jak jest brzydko na dworku to muszę ją chować do domu, co jest strasznie uciążliwe.
A ten domek skrętniczka - super. Jestem pewna, że robiłaś go sama. Cudnie wygląda. Ostatnio w sklepie widziałam dokładnie taką filiżankę i chętnie bym od Ciebie odgapiła pomysł... tylko zanim się zbiorę, żeby to zrobić ... Nie wiem czy pamiętasz jak rozmawiałyśmy o decoupage... od tamtej pory jeszcze się za to nie wzięłam
- miluck

- Od: 22 lut 2008, o 21:03
Ale się ciesze,że mój balkon się Wam podoba
Dziękuję za ciepłe słowa
Moniko
Regał M zrobił z niepotrzebnego już mebelka,więc stoi tam prze okrągły rok,jest tak usytuowany ,że rzadko coś na niego pada.Pewnie po jakimś czasie się rozpulchni i wtedy go wyrzucę i będę myślała o czymś nowym.
Filiżanka ,oczywiście naklejona przeze mnie
Basiu ale fajnie jakby ta Palma zakwitła
(bo czytałam,że zdarza jej się zakwitnąć),a na stoliczku kwitnie
pelargonia drobnokwiatowa
Dziękuję za ciepłe słowaMoniko
Regał M zrobił z niepotrzebnego już mebelka,więc stoi tam prze okrągły rok,jest tak usytuowany ,że rzadko coś na niego pada.Pewnie po jakimś czasie się rozpulchni i wtedy go wyrzucę i będę myślała o czymś nowym.
Filiżanka ,oczywiście naklejona przeze mnie
Basiu ale fajnie jakby ta Palma zakwitła
pelargonia drobnokwiatowa
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29