Mój ogród - RoksiSK
-
Grzegorz B
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Agnieszko :P Gratuluję pięknego ogrodu masz naprawdę dużo miejsca i móżesz posadzić wiele roślinek
a łubin marzenie sama chciałabym miec podobny .Jak byłam mała to zawsze zrywałam go u babci ... ach miło tak powspominac Bedę zaglądać cześciej ;:2 Pozdrawiam
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
-
Grzegorz B
Witaj Agnieszko
Widzę, że masz wiele nowych okazów po wyjeździe na zakupy, masz oko do pięknych roślin widzę, że wzbogaciłaś się jeżeli się nie mylę o werbeny, cynie, stokrotki (taką różowo- białą też mam) i chyba też dalie.
A te kolorowe róże są przepiękne, jak moje wykwitną też się pochwalę, choć mam tylko czerwone.
A co do zagadki, to zgaduję, ale podkreślając, że nie jestem znawcą i może być kompromitacja. Wydaje mi sie , że to irysy bo jak nie to
.
Pozdrawiam, miło wpaść do Ciebie

Widzę, że masz wiele nowych okazów po wyjeździe na zakupy, masz oko do pięknych roślin widzę, że wzbogaciłaś się jeżeli się nie mylę o werbeny, cynie, stokrotki (taką różowo- białą też mam) i chyba też dalie.
A te kolorowe róże są przepiękne, jak moje wykwitną też się pochwalę, choć mam tylko czerwone.
A co do zagadki, to zgaduję, ale podkreślając, że nie jestem znawcą i może być kompromitacja. Wydaje mi sie , że to irysy bo jak nie to
Pozdrawiam, miło wpaść do Ciebie