nawet nie wiesz jak ja się cieszę że udało mi się z łodyżki kwiatka ukorzenić gloksynię

Monia
a może za późno ją oderwałaś.Wg mnie ona nie może być za stara i zwiędnięta.Ja wyłamuję (nie ucinam) od razu jak opadnie kwiat,bo jak ucięłam to też mi zgniła.Najlepiej jak ma tę końcówkę taką brązową.
A to moje nowe nabytki.Dostałam dzisiaj rano.Mąż przyniósł mi z pracy
 sadzonki i listki fiołków.Przyniósł mi jeszcze szczepki hibków,tylko nie wie jakie kolory.
 sadzonki i listki fiołków.Przyniósł mi jeszcze szczepki hibków,tylko nie wie jakie kolory.  

Tak mi załatwiła białą syningię.Teraz już wie że moich doniczek nawet pustych nie wolno dotykać
 Tak mi załatwiła białą syningię.Teraz już wie że moich doniczek nawet pustych nie wolno dotykać  Grzebałyśmy w kompostowniku chyba z godzinę żeby bulwę znaleźć
 Grzebałyśmy w kompostowniku chyba z godzinę żeby bulwę znaleźć  Ja też muszę zacząć w domu myśleć na głos o begoniach i koleuskach......może też mi jakąś niespodziankę przyniesie
 Ja też muszę zacząć w domu myśleć na głos o begoniach i koleuskach......może też mi jakąś niespodziankę przyniesie