Bożenko, oni tam pokazują ogrody, A ja mam raczej kolekcje roślinne.I maleńki metraż, ale miło mi że się podoba.Bodziszki, mam kilka, ale ten popielaty , zeszłoroczny szaleje na skalniaku , chyba mu się podoba.Babopielka pisze:Iguś -Twój skalniak to taki wzorcowy jak z czasopisma![]()
Nie myślałaś nad tym ,żeby wysłać zdjęcia do Mojego Pięknego Ogdodu albo Kwietnika![]()
Widzę ,że też lubisz Bodziszki
Ogród Igi - cz.4
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Iga
bardzo bardzo smaczne danie na grila
ser brie ( okrągły president)
szynka parmeńska ( tańsza wersja - szynka dojrzewająca szwarcwaldzka w lidlu)
ser brie smarujesz ciut olejem z ziołami i obkładasz szynką - 2plastry na górze spinasz wykałaczkami.
dosłownie 5 miniut na grilu, ser ma pływac w srodku, a szynusia się przypiec.
do tego żurawina i winko....i masz elegancko
bardzo bardzo smaczne danie na grila
ser brie ( okrągły president)
szynka parmeńska ( tańsza wersja - szynka dojrzewająca szwarcwaldzka w lidlu)
ser brie smarujesz ciut olejem z ziołami i obkładasz szynką - 2plastry na górze spinasz wykałaczkami.
dosłownie 5 miniut na grilu, ser ma pływac w srodku, a szynusia się przypiec.
do tego żurawina i winko....i masz elegancko
-
iga23

- Kontakt:
Lisko, ale te kamienie, to od was z gór przyjeżdżają.Tam muszą być tańsze.liska pisze:Ach te kamienie...
Jabym tam do Ciebie z bagażnikiem pustym przyjechała![]()
Iga mój pies zakochany... całą noc przy bramie siedzi... a w domu wychowany
Pies, na cóż było podejrzenie ,że zakochany, ale żeby Golden nie jadł, to się w głowie nie mieści.Jak wyniki będą dobre to daję mu spokój, może chce schudnąć.
- zanna

- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Skalnicę zarzyczkolistną też mam, ale kupioną w charakterze zasuszonych badylków. Teraz coś odpuszcza... Listki ma rzeczywiście śliczne (na metce z fotkąiga23 pisze:To tegoroczny zakup, piękna nie?Mam jeszcze jedną wspaniałą, skalnicę zarzyczkolistną ale dopiero wychodzi po przymrozkach, bo ją ścięły.Aniu, po kwitnieniu, tę spróbuję podzielić, a tę żuraweczkę, też odciąć?zanna pisze:Iguś, a mogę jeszcze posępić? Rozetkę od tej skalnicy z różowymi kwiatami? Ja mam aureopunctatę w żółte plamki, chcesz w zamian?
Jeżeli byś miała kawalątek Kimona, to ja bardzo chętnie
I jeszcze mam pytanie Iguś. Ten pięciornik bylinowy z białymi kwiatkami masz pierwszy sezon? Interesuje mnie jak się rozrasta, czy nie za mocno? Już miałam go w ręku i zrezygnowałam, bo jeżeli ekspansywny - to nie dla mnie....
-
iga23

- Kontakt:
Ja nie wiem jak się nazywa, ale jak tak twierdzisz to OK.
Aniu, to tak jak z moją tegoroczną skalnicą okrągłolistną, nie wiem czy coś z niej będzie. Kupiona z wysyłki nie może dojść do siebie.Może ja przesadzę, bo rośnie na rabacie hostowej i może za dobra ziemia dla niej, bo pozostałe na piaszczystym skalniaku mają się świetnie,.
Aniu, to tak jak z moją tegoroczną skalnicą okrągłolistną, nie wiem czy coś z niej będzie. Kupiona z wysyłki nie może dojść do siebie.Może ja przesadzę, bo rośnie na rabacie hostowej i może za dobra ziemia dla niej, bo pozostałe na piaszczystym skalniaku mają się świetnie,.