Moniś to zapraszam do mnie na czereśnieMonia68 pisze:Aguś, czereśnie to moje ulubione owoceNiestety, jadam wyłącznie kupne
![]()
Ogródek AGNESS cz.2
Aga nieprawdopodobne... Tobie nadal kwitną tulipany???
Ależ piękne okazy!
Kwitnący rabarbar rewelacja!
Od razu zaczęłam się zastanwiać gdzie u mnie by mu było dobrze
Czeresniami pokusiłaś i jesienią będę szukać... w przyszłym roku chcę mieć swoje
No a na koniec "rozwaliłaś mnie" huśtawką w otoczeniu pięknej białej tawuły.....
ach
Ależ piękne okazy!
Kwitnący rabarbar rewelacja!
Od razu zaczęłam się zastanwiać gdzie u mnie by mu było dobrze
Czeresniami pokusiłaś i jesienią będę szukać... w przyszłym roku chcę mieć swoje
No a na koniec "rozwaliłaś mnie" huśtawką w otoczeniu pięknej białej tawuły.....
ach
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuś tulipanek już tylko jeden się trzyma
jakiś wyjątkowo późny, to z tych starych tulipanów jeszcze sadzonych przez moją mamę
Jednak te dawne odmiany są dużo zdrowsze i silniejsze, przecież ich nie wykopuję, nie podsuszam, a one w jednym miejscu kwitną już ze 20 lat
Rabarbarek posadź, warto- wychodzą pyszne orzeźwiające kompociki, super na upalne dni
Czeresienki też pychotka
A oto moje piwonie, które rosną szpalerem wzdłuż podjazdu, kwitną na razie tylko majówki

Rabarbarek posadź, warto- wychodzą pyszne orzeźwiające kompociki, super na upalne dni
A oto moje piwonie, które rosną szpalerem wzdłuż podjazdu, kwitną na razie tylko majówki

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguś mój ogródek to maluszekiga23 pisze:Agnieszko Ty nie masz miejsca???Przecież ogród jest olbrzymi, jeszcze się znajdzie wiele roślinek do posadzenia.
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ależ piękne te peonie !
Ale wszystkie rabaty masz piękne i godne zazdrości, a moje szczególnie te rododendronowo-azaliowe.
Ławka jest u Ciebie podobnie jak i u mnie miejscem szczególnym.
Też mam widok na cały ogród - jeszcze mam choć istnieje realne zagrożenie przesłonięcia niektórych widoków. I tu mamy odmienne zdania z pozostałymi domownikami,oni tym razem chcą przesłonięcia tego miejsca a ja tym razem planuję podstrzyżyny niektórych krzewów by pozostał mi widok na cały ogród... ot przewrotność charakterów
Agnieszko czy ten intensywnie niebieski wielosił jest taki również w rzeczywistości?
Bo jest przepiękny!
Mam niebieski ale o kwiatach raczej jasno fioletowo- niebieskich podobnie jak drugi o pstrych lisciach.
Ten Twój jest rewelacyjny ...
Miłego dnia
K.
Ale wszystkie rabaty masz piękne i godne zazdrości, a moje szczególnie te rododendronowo-azaliowe.
Ławka jest u Ciebie podobnie jak i u mnie miejscem szczególnym.
Też mam widok na cały ogród - jeszcze mam choć istnieje realne zagrożenie przesłonięcia niektórych widoków. I tu mamy odmienne zdania z pozostałymi domownikami,oni tym razem chcą przesłonięcia tego miejsca a ja tym razem planuję podstrzyżyny niektórych krzewów by pozostał mi widok na cały ogród... ot przewrotność charakterów
Agnieszko czy ten intensywnie niebieski wielosił jest taki również w rzeczywistości?
Bo jest przepiękny!
Mam niebieski ale o kwiatach raczej jasno fioletowo- niebieskich podobnie jak drugi o pstrych lisciach.
Ten Twój jest rewelacyjny ...
Miłego dnia
K.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga, jak to koperek to jesteś lepsza ode mniedamapi pisze:Agnieszko, a czy ta roślinka przypadkiem nie pachnie koperkiem? ;:2
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.