Kochana, nie martw się o Syna, przecież nie jedzie tam sam, będzie dobrze
Ogród Idy74 2009r cz.2
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu nie strasz mnie .Może mu przygotuję coś do jedzenia
U mnie też pada ,coraz bardziej i tak ma być przez 4 dni.Co za dużo to niezdrowo
Z nudów siedzę na alleg...i żurawki kupiłam 3 różnej maści .
Moniko wiem ,wiem ,ale jak coś mi do głowy wejdzie
Całe szczęście ,że mój syn ma wspaniałego wychowawcę ,oddanego dzieciom i wielkiego społecznika .Żeby było taniej dzieci śpią w szkole ,a dla najbiedniejszych w klasie załatwił sponsora.
Moniko wiem ,wiem ,ale jak coś mi do głowy wejdzie
Mój pierwszy raz pojechał w 1klasie podstawówki, na obóz piłkarski( grał w klubie
) niedaleko pojechali do Świnoujscia....też się martwiłam...w niedzielę pojechaliśmy go odwiedzić a on ledwo do nas wyszedł....
Pózniej trener powiedział, że on już od 6 rano był przygotowany do treningu ( była zima) chodzili tak rano na śnieg...dumna byłam z niego
wiec się nie martrw, dobrze że pojechał.
Pózniej trener powiedział, że on już od 6 rano był przygotowany do treningu ( była zima) chodzili tak rano na śnieg...dumna byłam z niego
wiec się nie martrw, dobrze że pojechał.
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ida, matki zawsze muszą się martwić
Będzie dobrze, tym bardziej, że wychowawca w porządku
Pierwszy raz podróżowałam z bratem (ja- 8 lat, on- 6) z Afryki do Polski na wakacje. Uparliśmy się, że chcemy do babci
Samoloty latały rzadko i jedną noc spędziliśmy w hotelu w Rzymie. Opiekowali się nami pracownicy linii lotniczych. Mama prawie umierała ze strachu, ale potem się przyzwyczaiła

- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iduś - nie martw się na zapas! Na pewno wszystko będzie OK i chłopak wróci zadowolony! Ja od 15 roku życia sama podróżowałam po Polsce pociągiem i to w czasach gdy o komórkach i internecie nikt nie marzył. Nawet telefony stacjonarne były rarytasem...
Ten ogród w Galinach jest rewelacyjny! Chyba muszę namówić swego M na wycieczkę tam - w końcu to nie koniec świata
Ten ogród w Galinach jest rewelacyjny! Chyba muszę namówić swego M na wycieczkę tam - w końcu to nie koniec świata
Ida będzie dobrzeida74 pisze: Mam stresa ,bo pierwszy raz wypuszczam syna na wycieczkę 4 dniową do WilnaFakt ,ma 14 lat ,ale to jeszcze mały chłopiec.Chyba spać nie będę .
Siedzę w pracy i nudy okropne...
Moj nie mial 12 lat jak go wysłałam na obóz językowy do Londynu ... żeby było "śmieszniej" to był tam między jednym a drugim zamachem...
Bałam się tylko zanim pojechał... potem dzwoniłam co chwila hihihihi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Iduś dalie posadziłam w donice, mam 3 kaktusowe i 3 dekoracyjne
wszystkie mają już pączki ale zakwitła tylko żółta kaktusowa.Zauważyłam
u Ciebie piękne hosty ciekawe kiedy moje takie będą, może za parę lat.
Widziałam również zdjęcia z ciekawej wycieczki.Dobrze jest zobaczyć również
inne ogrody na żywo.
wszystkie mają już pączki ale zakwitła tylko żółta kaktusowa.Zauważyłam
u Ciebie piękne hosty ciekawe kiedy moje takie będą, może za parę lat.
Widziałam również zdjęcia z ciekawej wycieczki.Dobrze jest zobaczyć również
inne ogrody na żywo.
- jadzia123
- 200p

- Od: 27 sie 2008, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo miło u Ciebie, burza kwiatów i barw. Pożera mnie ciekawość jak wyglądają Twoje czosnki i jak są duże ...
Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.