Ogród -hal1959 cz.3
Gdzie ja mam swoje orliki???
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś dzięki
Aguś (Rivendel),gdzie zapodziałaś orliki
Joluś dzięki za miłe słowo
,pelargonie mnie też powaliły,że musiałam kupić 4 szt
.
Moniu skusiłam się na takie ,trochę inne clematisy,ciekawe jak się rozrosną,sprzedawca powiedział,że są nie wymagające,nie trzeba ciąć na każdym płocie mogą rosnąć ,zobaczymy
.
Iwonko widać,że popularne te doniczki
Tajguś raczej jednoroczne te dalie,bynajmniej ja je tak traktuję,w tamtym roku nie udało mi się ich przezimować
.Irysek taki najzwyklejszy ,innych nie mam,ale mi się podoba
Dzisiaj szukałam stokrotek Afrykańskich ,a kupiłam 2 róże,Walztime fioletową i Etiudę różową pnącą
Aguś (Rivendel),gdzie zapodziałaś orliki
Joluś dzięki za miłe słowo
Moniu skusiłam się na takie ,trochę inne clematisy,ciekawe jak się rozrosną,sprzedawca powiedział,że są nie wymagające,nie trzeba ciąć na każdym płocie mogą rosnąć ,zobaczymy
Iwonko widać,że popularne te doniczki
Tajguś raczej jednoroczne te dalie,bynajmniej ja je tak traktuję,w tamtym roku nie udało mi się ich przezimować
Dzisiaj szukałam stokrotek Afrykańskich ,a kupiłam 2 róże,Walztime fioletową i Etiudę różową pnącą
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko co Ty mówisz że ten irysek to taki zwyczajny, a mi się wydaje że on jest nadzwyczajny.Super zakupy, urzekł mnie clematis ten żółty, normalnie boski.Powiedz mi na tych kratkach co zamierzasz posadzić? lub co już posadziłaś. Piękna kompozycja z pelargonii.Czy ta Lili nie rozmnaża się w jakiś cudowny sposób

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Piękny, mięciusi pers.
I jak tutaj iść spać po takich widokach
I jak tutaj iść spać po takich widokach

Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś czepnęłam się tych stokrotek i muszę je mieć
,mam 2 ale nie te co chciałam,może jednak uda mi się je dostać
Miruś mnie się irysek podoba
.
Clematisa żółtego chciałam mieć i kupiłam chociaż botanicznego.Na kratkach posadziłam właśnie po bokach clematisy,a w środku różę niebieską pnącą,a w nogach clematisów niezapominajki na razie.
Basiu do trawy używam nawozu niezbyt drogiego,właśnie dzisiaj kupiłam na górny trawnik
Aluś spij spokojnie,co tam zielony dywan

Miruś mnie się irysek podoba
Clematisa żółtego chciałam mieć i kupiłam chociaż botanicznego.Na kratkach posadziłam właśnie po bokach clematisy,a w środku różę niebieską pnącą,a w nogach clematisów niezapominajki na razie.
Basiu do trawy używam nawozu niezbyt drogiego,właśnie dzisiaj kupiłam na górny trawnik
Aluś spij spokojnie,co tam zielony dywan
-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko przecież ja miałam na myśli że on jest piękny pisząc że jest nadzwyczajny.
Pytałam o te kratki, bo tak mi się wydawało że to pod te clematisy, Halinko postawiłaś te idące w trójkąt szerszą częścią na dół, a te clematisy bardzo się rozkrzewiają u góry, moje wszystkie są postawione odwrotnie, szeroką częścią u góry.Ja w ub roku miałam 1 botaniczny i tak mi wybujał, że go oddałam bo zasłaniał mi 2 kolejne. Może się zastanów i przestaw, to tylko moja sugestia, a decyzja należy do Ciebie.Ja w nogach posadziłam mieczyki, werbeny i goździki.
Pytałam o te kratki, bo tak mi się wydawało że to pod te clematisy, Halinko postawiłaś te idące w trójkąt szerszą częścią na dół, a te clematisy bardzo się rozkrzewiają u góry, moje wszystkie są postawione odwrotnie, szeroką częścią u góry.Ja w ub roku miałam 1 botaniczny i tak mi wybujał, że go oddałam bo zasłaniał mi 2 kolejne. Może się zastanów i przestaw, to tylko moja sugestia, a decyzja należy do Ciebie.Ja w nogach posadziłam mieczyki, werbeny i goździki.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki