Agnieszko - a ja Ci paskudnie zazdraszczam całego sklaniakaAGNESS pisze:Grażynko powaliły na kolana mnie Twoje róże cudo i takie pąkiu mnie jeszcze same listeczki, jedynie na jednej z pnących są malusie pączuszki
Skalniaczkowce super, delospermy dosłownie paskudnie zazdraszczam
![]()
a i ten srebrny rozchodniczek wspaniały
Ogródek gagawi cz.3
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chrabąszcz jest niesamowitej urody dobrze,że go przyprowadziłaś do mojego wątku.Co chwila go oglądam .Dla fotografa duże brawa-pięknie go ujął w kadrze.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magdziu - ten skarb powtarza kwitnienie aż do przymrozków, tegoroczne kwiaty są większe niż w poprzednim sezonie, ciekawe czym mnie jeszcze zaskoczy
Tess- nie mogę się doczekac, kiedy będę zazdraszczać u ciebie ( różyczek oczywista )
Kaaju - witaj
, większość moich różyczek mam od jesieni, i wiosny, czekam w napięciu na każdy kwiat
Agnieszko - u Ciebie jeszcze tulipan gości, więc róże muszą jeszcze zdziebko poczekać
Tess- nie mogę się doczekac, kiedy będę zazdraszczać u ciebie ( różyczek oczywista )
Kaaju - witaj
Agnieszko - u Ciebie jeszcze tulipan gości, więc róże muszą jeszcze zdziebko poczekać
No i kto by się spodziewał (rok temu), że u Grażynki dziś tyle róż będzie kwitło
Dolly jest niesamowita... Jak nie przepadam za żółtym to chyba sobie sprawię
Moja Vich stanęła w miejscu.. pewno się kokosi w miejscu, żeby najlepiej się usadowić i w przyszłym roku zaczarowiać mnie kwiatem...
Nie wiem czy jesienią jej nie przesadzę... coś mi się nie widzi jej symbioza z oliwnikiem
No to czekamy na otwarcie pąków
Dolly jest niesamowita... Jak nie przepadam za żółtym to chyba sobie sprawię
Moja Vich stanęła w miejscu.. pewno się kokosi w miejscu, żeby najlepiej się usadowić i w przyszłym roku zaczarowiać mnie kwiatem...
Nie wiem czy jesienią jej nie przesadzę... coś mi się nie widzi jej symbioza z oliwnikiem
No to czekamy na otwarcie pąków
z uśmiechami Iza
u liski
u liski