Na szczęście opryskałam krzaczora miksturą z octu i na razie jest spokój
Działka Romy wśród jezior
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj tak nigello te wyjazdy to samo zdrowie Zaworek i Jancio bo mam ich dwóch też bardzo
chętnie z nami wyjeżdżają. Na pewno będę Was całe lato zostawiać i wracać a jeżeli nie
powiadomiłam o wyjeżdzie to na pewno przez pośpiech w jakim teraz żyję, dziś cały dzień pracowałam jutro też, wieczorem kolacyjka z dziećmi i w środę rano z powrotem na działeczkę
jak wrócę to Ci podeślę Endorfinki :P :P :P
Basiu dla Ciebie dużo Biedronek :P :P :P
Liluś Taką kupiłam pozostałe mają po jednym kwiatku :P
Bogusiu Moniu Ta waza została sfotografowana i schowana do szafki bo to pamiątka po mojej kochanej Cioci i ma już ładne latka, na pewno jak bym teraz pojechała to by jej nie było pokażę jeszcze kilka zdjęć
Przymiarka
Posadzone
jeszcze kilka zdjęć
chętnie z nami wyjeżdżają. Na pewno będę Was całe lato zostawiać i wracać a jeżeli nie
powiadomiłam o wyjeżdzie to na pewno przez pośpiech w jakim teraz żyję, dziś cały dzień pracowałam jutro też, wieczorem kolacyjka z dziećmi i w środę rano z powrotem na działeczkę
jak wrócę to Ci podeślę Endorfinki :P :P :P
Basiu dla Ciebie dużo Biedronek :P :P :P
Liluś Taką kupiłam pozostałe mają po jednym kwiatku :P
Bogusiu Moniu Ta waza została sfotografowana i schowana do szafki bo to pamiątka po mojej kochanej Cioci i ma już ładne latka, na pewno jak bym teraz pojechała to by jej nie było pokażę jeszcze kilka zdjęć
Przymiarka
Posadzone jeszcze kilka zdjęć
- roslynn
- 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Romko
Zawsze marzyła mi się datura ale jak była u nas w biedronce to nie kupiłam i teraz żałuję. Unikam kwiatów, które trzeba zimować w piwnicy , a to od czasu jak mi padły wszystkie pelargonie i po prostu się boję.
Jakoś tak nie mogę się teraz zmusić żeby spróbować ale chyba to zrobię bo w koncu balkon bez pelargonii będzie pusty.
Może i w koncu skuszę się kiedyś na daturę. Jak to sie mówi , jak spadniesz z konia to trzeba wsiąść na niego znowu a ja bokiem obchodzę
Zawsze marzyła mi się datura ale jak była u nas w biedronce to nie kupiłam i teraz żałuję. Unikam kwiatów, które trzeba zimować w piwnicy , a to od czasu jak mi padły wszystkie pelargonie i po prostu się boję.
Jakoś tak nie mogę się teraz zmusić żeby spróbować ale chyba to zrobię bo w koncu balkon bez pelargonii będzie pusty.
Może i w koncu skuszę się kiedyś na daturę. Jak to sie mówi , jak spadniesz z konia to trzeba wsiąść na niego znowu a ja bokiem obchodzę
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sabinko moja właśnie z biedronki kupiłam sobie i koleżance zobaczymy co z tego
wyrośnie pelargonie też u mnie zimują jak teraz pojadę to je obfocę
Oj masz rację Maryś tyle nasadziłam że już za dobrze nie pamiętam
a tu jeszcze w doniczkach może na koniec lata się połapię a jak nie to mi pomożecie
Fajnie będzie jak nie padną dlatego jutro jadę przypilnować :P :P
Niguś pięknie przeczekały zimną Zośkę i dopiero poszły do gruntu jak widzi Ci się
Jańcio też jest dubeltowy[ cudne określenie ] tylko szorstkowłosy :P :P :P
Podpatrzone podczas spaceru po lesie

leśne konwalie
wyrośnie pelargonie też u mnie zimują jak teraz pojadę to je obfocę
Oj masz rację Maryś tyle nasadziłam że już za dobrze nie pamiętam
a tu jeszcze w doniczkach może na koniec lata się połapię a jak nie to mi pomożecie
Fajnie będzie jak nie padną dlatego jutro jadę przypilnować :P :P
Niguś pięknie przeczekały zimną Zośkę i dopiero poszły do gruntu jak widzi Ci się
Jańcio też jest dubeltowy[ cudne określenie ] tylko szorstkowłosy :P :P :P
Podpatrzone podczas spaceru po lesie

leśne konwalie