Super wygląda kratka wzdłuż ogrodzenia, ściana pnączy

. Powojniki już zapisałam i zabieram się do szukania a szczególnie Omoshiro lub Betty. Śliczne lilie, też je bardzo lubię a ta z pierwszej strony to olbrzym, jest wyższa ode mnie
 . Powojniki już zapisałam i zabieram się do szukania a szczególnie Omoshiro lub Betty. Śliczne lilie, też je bardzo lubię a ta z pierwszej strony to olbrzym, jest wyższa ode mnie   . Róże tez piękne. Będę częstym gościem. A kule pokażę mojemu M, może podejmie się wykonania.Tyle masz ciekawych roślin, że o mały włos bym zapomniała , urzekła mnie sprekalia, już lecę jej szukać.Kurczę czemu ja tak mało roślin znam.U mnie większości drzewka i krzaki.
 . Róże tez piękne. Będę częstym gościem. A kule pokażę mojemu M, może podejmie się wykonania.Tyle masz ciekawych roślin, że o mały włos bym zapomniała , urzekła mnie sprekalia, już lecę jej szukać.Kurczę czemu ja tak mało roślin znam.U mnie większości drzewka i krzaki.

Powiem szczerze, ze jak sadziłem tą różę to jeszcze nie zwracałem uwagi na nazwy odmian i po prostu nie zapamiętałemInes1977 pisze:Leszku co ta za róża ta czerwona? Bardzo mi się podoba.
 .
 .

Ta róża ma różowe pąki z wyraźnymi bordowymi brzegami liści. Potem jak się kwiaty otwierają to brzegi liści blakną, a w środku płatki są żółte. Potem cały kwiat przybiera równomierna barwę różową, jednolitą na całym płatku.AniaDS pisze:jeśli ta róża wybarwi się na żółto bardziej, to może być Peace, często pąk wygląda inaczej a po otwarciu róża zmienia kolor.Dużo zależy od dostawy słonka i gleby

Czego serdecznie życzę.... a tak mnie tak przy okazji coś podkusiło żeby poszukać jak wyglądał "MB" w zeszły roku i oto rezultat - zdjęcia zrobione niemalże dokładnie w odstępie 1roku (to pierwsze to zaraz po posadzeniu):AniaDS pisze:powojników zazrdoszczę, mam nadzieję, że i mój Multi Blue będzie wyglądał tak jak Twój teraz, bo jest póki co skromny i niepełny