Kurcze Aguś szkoda 8) ale może jeszcze gdzieś troszkę się ostałoagnieszka72 pisze:Kurde a ja ten koperek wczoraj wywaliłam
Ogródek AGNESS cz.2
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja go w tamtym roku dopiero posadziłam, był mocno pokiereszowany i bardzo słabo odbijał, ale to co wyczynił w tym roku to mistrzostwo świataAGNESS pisze:Aguś pewnie Twój dostosował się do warunków w jakich przyszło mu rosnąć![]()
Ale kwiaty teraz mu wytnij, ponieważ roślina najwięcej sił traci na zawiązywanie nasion, podobna zasada jak u np. tulipanów. Może zrób eksperyment i jak liście zżółkną, to podziel roślinę szpadlem i połowę posadź w słoneczne miejsce,
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, czy sasanki wysiane zaraz po zebraniu nasion, mają szanse na kwitnienie w przyszłym roku?
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
Agnieszko! Zachęcona zdjęciami i Twoimi pochwałami sasanek już zakupiłam nasiona w 3 kolorach. Kto wie - może coś wyrośnie. ;-D
Swoją droga świetny ten rabarbar - kiedyś przez lata miałam w ogrodzie koło porzeczek i teraz bardzo żałuję, że wyginął - bardzo lubię piec ciasta, a te z rabarbarem zawsze są świetne. ;-)
Pozdrawiam, Basia
Swoją droga świetny ten rabarbar - kiedyś przez lata miałam w ogrodzie koło porzeczek i teraz bardzo żałuję, że wyginął - bardzo lubię piec ciasta, a te z rabarbarem zawsze są świetne. ;-)
Pozdrawiam, Basia
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś nadrabiam zaległości na forum. Ale gwarno w Twoim wątku. Śliczne nocne fotki, hosty robią wrażenie, a tulipany... po prostu brak słów.
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2